Veterani

Košarkarski klub Elektra ima zelo aktivno veteransko sekcijo, ki jo vodita Peter Rotovnik in Stanko Breznik. Veterani se redno srečujejo na tedenski rekreaciji v TVD Partizan v Šoštanju. Vsaj nekajkrat letno se pomerijo na tekmah proti drugim veteranskim ekipam iz Slovenije. Večkrat se udeležijo turnirjev veteranskih ekip v Sloveniji in v tujini. Precej veteranov uspešno zastopa barve slovenije na veteranskih evropskih prvenstvih. Spremljate jih lahko na njihovi facebook strani.

Ekipo sestavljajo: Zlatko Vukelič (kap), Aleksander Dumbuya, Andrej Hlastec, Duško Malićevič, Andrej Pečovnik, Robi Pašič, Mitja Purnat, Robi Leskošek, Peter Rotovnik, Vladimir Rizman, Aleš Divjak, Stanko Breznik.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zasebne nastavitve shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitce za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke:

Zavrni vse piškotke
Dovoli vse piškotki