OLIMPIJSKA BAKLA V ŠOŠTANJU

Sedem dni pred začetkom Olimpijskih iger v Tokiu je Slovenska olimpijska bakla obiskala tudi Šoštanj. Sprejem bakle je bil pripravljen na športnem igrišču Osnovne šole Karla Destovnika – Kajuha Šoštanj, kjer so jo pričakali predstavniki javnega življenja v občini Šoštanj na čelu z županom Darkom Menihom. Nosilci bakle so bili številni Šoštanjčani, olimpijci, paraolimpijka, atleti, odbojkarji, rokometaši, nogometaši, ribiči (casting), predstavniki MePZ Svoboda Šoštanj in PO Zarja Šoštanj, gasilci štirih gasilskih društev v občini in predstavniki Vrtca Šoštanj. Izmed košarkarjev so baklo nosili Jan Kosi, Peter Aleksić Kladnik, Nik Ferenc in Tim Ferenc. Iz Šoštanja je Slovenska Olimpijska bakla nadaljevala svojo pot proti sosednjemu Velenju.

0 komentarjev

Komentirajte

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zasebne nastavitve shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitce za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke:

Zavrni vse piškotke
Dovoli vse piškotki