TUDI LETOS VABILA NA REPREZENTANČNE PRIPRAVE

Tako kot lansko leto, ko so vabilo na priprave reprezentance SLOVENIJA U16 dobili kar trije Elektrini košarkarji, vabila prihajajo tudi letos.

Na priprave reprezentance SLOVENIJA U16 sta vabljena Tadej Kumer in Filip Razdevšek, oba letnik 2005. S pripravami začenjata v ponedeljek, 5. julija. Tadej in Filip sta nosilca igre ekipe ELEKTRA ŠOŠTANJ U17. Vabilo na priprave je prejel tudi Vid Borišek, letnik 2005, do lani košarkar Elektre, ki svojo košarkarsko pot nadaljuje pri Hopsih iz Polzele.

Na priprave reprezentance SLOVENIJA U18 v košarki 3X3 so vabljeni Peter Aleksić Kladnik, Nik Ferenc in Tim Ferenc, vsi letnik 2003. Fantje so standardni trio ekipe Veterani 03, ki se v državnem prvenstvu košarke 3X3 udejstvuje že od leta 2015. Vabilo na priprave reprezentance SLOVENIJA U17 v košarki 3X3 sta prejela tudi preostala člana ekipe, ki ne prihajata iz Elektre, Luka Djuričić (Next Step Academy – Genova) in Črt Čabrilo (Slovan).

Vsem fantom želimo obilo uspeha in uvrstitev na ožji seznam reprezentanc.

0 komentarjev

Komentirajte

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zasebne nastavitve shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitce za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke:

Zavrni vse piškotke
Dovoli vse piškotki