SLOVO OD MARKA KREMERJA IN MIHAELA LETONJE

Poslavljamo se od dveh mož, ki sta vsak na svojem področju pomembno vplivala na delo Košarkarskega kluba Elektra. Oba sta delu v klubu posvetila veliko svojega časa, a vsak na svojem področju.

 

Marko Kremer je več kot desetletje in pol svoj času namenil usmerjanju mladih v šport, natančneje v košarko. Deloval je kot trener Elektrine šole košarke v Velenju, predvsem na Osnovni šoli Livada. Občasno je deloval tudi kot trener v tekmvalnih ekipah mlajših starosnih kategorij.

Zadnje slovo od Marka bo v soboto, 07. marca ob 13.00 uri na pokopališču v Podkraju

 

Mihael Letonje se je v Košarkarskem klubu Elektra udejstvoval kot košarkar, trener, kasneje pa kot funkcionar. Videvali smo ga v vlogah tehničnega vodje, člana disciplinske komisije, člana in vodje strokovnega sveta, člana nadzornega odbora in nazadnje kot športnega direktorja Košarkarskega kluba Elektra. Njegovo delo je bilo opaženo tudi izven kluba. Predsedoval je Združenju slovenskih košarkarskih prvoligašev, dve leti pa je bil tudi član Izvršnega odbora Košarkarske zveze Slovenije.

Zadnje slovo od Mihaela bo v soboto, 07. marca ob 15.00 uri na pokopališču v Podkraju.

.

Svojcem obeh preminulih izrekamo globoko sožalje.

 

Košarkarski klub Elektra

0 komentarjev

Komentirajte

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zasebne nastavitve shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitce za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke:

Zavrni vse piškotke
Dovoli vse piškotki