Stand up za Duškota

Košarkarski klub Elektra je dama starejšega letnika, ki je tudi danes, po več kot sedmih desetletjih delovanja porok igranja kakovostne košarke v Šaleški dolini. Duško Supić, zaradi katerega smo podprli to akcijo, je eden tistih, ki je več kot desetletje svoj čas posvečal klubu. Deloval je kot sekretar, bil trener dekliških in fantovskih ekip, član upravnega odbora kluba v času, ko to ni bila najbolj zaželena funkcija, ves čas pa je tudi igral košarko v veteranskih ekipah Elektre. Zdaj je napočil trenutek, ko lahko nekaj svojega časa, za dober namen, posvetimo Dušku.

Zakaj se je Uroš Kuzman odločil in posvetil Dušku svojo uspešnico:

Septembra mineva eno leto od prve uprizoritve predstave prof. Kuzman mlajši – projekta, ki presegel vsa moja pričakovanja in mi v življenje vnesel veliko veselja. Ob tem jubileju sem začutil, da je prav, da vsaj delček tega uspeha vrnem v lokalno okolje. Zgodba Duška Supića se me je močno dotaknila. Tudi jaz imam dva sinova in cele dneve preživim na cesti, z nekaj manj sreče bi na njegovem mestu lahko bil jaz! Zato bom zelo vesel, če mu bom lahko s svojim skromnim prispevkom pomagal na poti do boljšega življenja.”

Duško je takih akcij vesel, veliko mu pomeni tudi druženje s prijatelji in kvalitetno preživljanje prostega časa. O tej prireditvi je povedal:

Pomoč in podpora lokalne skupnosti, prijateljev in znancev je ključna in je zelo pomemben dejavnik pri tlakovanju nove, trdne poti, po kateri stopam v novi vlogi. No, stopal ne bom, se bom pa vozil ponosno in z vzdignjeno glavo, ker ste ob meni. Zbrana sredstva  bom namenil zahtevni rehabilitaciji, ki mi bo olajšala življenje in ponovno vključevanje v delovni proces.”

Hvala Urošu, ki je obletnico predstave namenil za dobro delo.

Dober namen in odlična predstava ! Ni vzroka, da ne prideš…

Prodaja kart po 15 € od četrtka, 5.9., dalje v Mestni galeriji Šoštanj (lokacija: Trg bratov Mravljak 7, 3325 Šoštanj) vsak delovnih od 16.00 do 18.00 ure. Do 17.9. so možne tudi SMS rezervacije kart na tel. št. 031/850-639 in s prevzemom najkasneje v treh delovnih dneh.

Ves zbrani denar od prodanih kart bo Zavod za kulturo Šoštanj nakazal Društvo paraplegikov JZ Štajerske, kjer ima Duško svoj račun, da lahko razpolaga s sredstvi po potrebi.

Na vhodu v dvorano bomo zbirali tudi prostovoljne prispevke.

Izvedbo dobrodelne prireditve so podprli:

Hvala tudi vsem, ki ste se odločili za nakup karte in obisk predstave.

Košarkarski klub Elektra

0 komentarjev

Komentirajte

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zasebne nastavitve shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitce za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke:

Zavrni vse piškotke
Dovoli vse piškotki