Končan finalni turnir za mlajše dečke

V nedeljo 28.03.04 se je v šoštanjski telovadnici z finalnim turnirjem končala liga Športnih zvez Štajerske za mlajše dečke. Mladi košarkarji Elektre so dosegli velik uspeh, saj so se na finalni turnir izmed 25 ekip uvrstile kar 2 ekipe KK Elektre in sicer iz Šoštanja pod vodstvom trenerja Bukovič Janka in pa ekipa Livada Elektra pod vodstvom trenerja Kristan Marjana. Na tem turnirju sta sodelovali še ekipi KK Šmarje pivovarna Lipnik iz Šmarij pri Jelšah in pa KK Alpos Kemoplast iz Šentjurja. Končni vrstni red je bil 1. KK Šmarje pivovarna Lipnik, 2. KK Elektra Šoštanj, 3. KK Alpos Kemoplast, 4. KK Livada Elektra iz Velenja. Več poteku tekem in slikovno gradivo pa bomo pripravili v kratkem. 

0 komentarjev

Komentirajte

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zasebne nastavitve shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitce za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke:

Onemogoči vse storitve
Omogoči vse storitve