Zaključni turnir v košarki za mlajše pionirje

V septembru 2003 so pričeli z vadbo tudi najmlajši košarkarji Elektre. Trenutno potekajo treningi dvakrat tedensko v telovadnici Partizan. Že  v mesecu oktobru so pričeli z tekmovanjem v štajerski ligi. Na začetku se je poznalo, da so še v večini zelo neizkušeni, pa tudi trema je naredila svoje. Tako so na začetku izgubili dve srečanji in sicer na gostovanju v Preboldu ter doma proti ekipi Livade, ki prav tako nastopa pod okriljem KK Elektra.


Z resnim treniranjem so ti mladi fantje precej napredovali, tako da so na koncu v svoji skupini osvojili 1. mesto pred ekipama Livade in Prebolda. Najprej so doma visoko premagali ekipo Prebolda za 23 točk. V zadnjem odločilnem srečanju za prvo mesto pa so v gosteh premagali ekipo Livade z rezultatom 33 : 29. Na tem srečanju so igrali zelo dobro, predvsem pa pogumno, saj so vedeli, da bi v primeru visokega poraza izpadli z zaključnega turnirja.


Točke v ligi so na šestih srečanjih dosegli: Urban BUKOVIČ 88, Žiga APATIČ 55, Matej REZAR 40, Darko FRANJIČ 26, Ado SARADJEN 10, Jan RIZMAN 7, Dženi GASHI 5, Sašo BRAČIČ 5, Matevž MENIH 3 in Aldin HASIČ 2. Najbolj razveseljivo pa je to, da so vsi fantje iz Šoštanja in Topolšice, kar je dokaz več, da obstaja zanimanje za košarko pri mladih fantih v Šoštanju.


Zaključni turnir štirih najboljših ekip iz obeh lig bo odigran v nedeljo 28. marca 2004 v športni dvorani v Šoštanju.


Razpored tekmovanja:

10:00 Elektra : Šentjur
11:15 Livada : Šmarje pivovarna Lipnik
12:30 Tekma za 3. mesto
13:45 Tekma za 1. mesto
15:00 Podelitev medalj in pokalov ekipam, najboljšemu strelcu in najboljšemu igralcu


Skupinska fotografija mlajših pionirjev KK Elektre:


Stojijo: Sanel RIZVIČ, Sašo BRAČIČ, Borislav STANOJEVIČ, Ado SARADJEN, Sanel SALKIČ, Matevž MENIH, Matija KOMPAN, Darko FRANJIČ in Aldin HASIČ
Čepijo: Žiga APATIČ, Denis PUČKO, Urban BUKOVIČ, Alen SEJDINOVIČ, Jan RIZMAN, Grega BUKOVIČ, Dejan GODEC in Dženi GASHI.
Manjkata: Miha GLAVAČ in Matej REZAR


 

0 komentarjev

Komentirajte

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zasebne nastavitve shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitce za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke:

Onemogoči vse storitve
Omogoči vse storitve