Rogla klonila tretjič

Košarkarji Elektre so še tretjič v 11 dneh premagali KK Roglo. Končni rezultat 91- 81 sicer ne pomeni prave slike na igrišču, kajti domači košarkarji so tekmo začeli neodločno in medlo in s takim tempom nadaljevali skozi celo tekmo. Škripalo je tako v obrambi kot v napadu. Prav kmalu so visoki domači igralci prišli v probleme z osebnimi napakami kar pa gostje niso znali iskoristiti. KK Rogla se je nekajkrat zelo približala domačinom, vendar nikoli na več kot 4 točke. Èeprev domači niso bili preveč strelsko raspoloženi (Ručigaj (14) je dosegel prvi koš šele v 26 minuti), pa so dosegali točke iz drugih in tretjih akcij, saj so nadskakali KK Roglo pod njenim košem.Večji problem je bil v obrambi saj je 82 točk odločno preveč za domačo tekmo. Edina dobra stran te tekme je, da so tekmo dobili kljub zelo slabi in nemotivirani igri. No to pa krasi samo velike ekipe!   


Največ točk za Elektro sta prispevala Krejič 25 in pa Èmer 20. Najboljša skakalca pa sta bila Ručigaj in Nedeljkovič s po 7 skoki. 

0 komentarjev

Komentirajte

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zasebne nastavitve shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitce za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke:

Zavrni vse piškotke
Dovoli vse piškotki