novice aktivnosti fotogalerija gradiva povezave kontakt RSS kanali

Košarkarski klub Elektra je že več kot 65 let nosilec športne panoge košarka v Šaleški dolini (Šoštanj, Velenje in Šmartno ob Paki). V mladinskih selekcijah vsaj enkrat tedensko trenira okoli 200 mladih igralcev in igralk. Članska ekipa Elektra Šoštanj je več sezon zapored uspešno nastopala tudi v 1.  in 2. slovenski košarkarski ligi.

English
english language
O KLUBU
MLAJŠE SELEKCIJE
ELEKTRINA ŠOLA KOŠARKE
UGODNOSTI ZA ČLANE KK ELEKTRA
VETERANI
SPONZORJI in POKROVITELJI
Avtor: Aleš Ferenc
Iskanje
 
Novice v moj e-predal

prijava   odjavaDomov >  Novice > Veterani Elektre gostijo veterane iz Novega Sada (06.05.2011) Ostale novice
Število vseh ogledov: 2019

Avtor: Tomaž Sinigajda

V petek 13.5.ob 17.30 Veterani Elektre gostijo ekipo veteranov Vojvodina Novi Sad. Gosti so na turneji po Sloveniji v okviru priprav na svetovno veteransko prvenstvo, ki se ga bodo udeležili konec junija v Braziliji.

Prijatelji veterani iz Srbije bodo na svetovnem veteranskem prvenstvu v Braziliji igrali v kategoriji 40+ kot reprezentaca Srbije. Ekipo sestavljajo bivši igralci znanih klubov Vojvodine (Novi Sad), NAP-a (Novi Sad),  Radnickog (Novi Sad) in Iva Zorka Farma (Šabac). Vsekakor igralci, ki  prihajajo iz področja Srbije, znajo igrati košarko, ne glede na njihovo starostno kategorijo. Domačini, Veterani Elektre, se bomo morali tokrat močno potruditi, če želimo iztržiti zmago. Pričakujemo športno in napeto srečanje zato vas vabimo, da si ga ogledate. 

 

petek 13.5. ob 17.30 v Športni dvorani Šoštanj

Veterani Elektra : Veterani Vojvodina Novi Sad

 

VABLJENI K OGLEDU!

V sodelovanju s Portalom sostanj.info
Na vrh