POLETNI KOŠARKARSKI TABOR 2023

ELE 31. avgust, 2023
1574
POLETNI KOŠARKARSKI TABOR 2023

Košarkarski klub Elektra smo tradicionalno, tudi letos, v zadnjih dneh septembra izvedli Poletni košarkarski tabor. Tabor je potekal od ponedeljka, 28. avgusta do četrtka 31. avgusta. Za razliko od taborov v preteklih letih, ko smo se vsak dan družili le po nekaj ur, smo letos pripravili celodnevni tabor.

Tabora se je udeležilo 46 otrok, za katere so poskrbeli trenerji Franci, Vojko, Tomaž, Nik, Tim in Rajko. Ob treningih in tekmah, ki so jih udeleženci odigrali so se skupaj s starši udeležili predavanja o zdravi prehrani, ki nam ga je pripravila dr. Helena Poličnik, obiskali so Muzej premogovništva Slovenije, ogledali so si košarkarsko tekmo slovenske članske reprezentance proti reprezentanci Zelenortskih otokov, v sredo pa so se skupaj s starši udeležili srečanja s predstavniki kluba, košarkarji in ljubitelji košarke. Ker nam je zaradi dežja odpadlo nekaj prostočasnih aktivnosti na prostem, kot so kopanje in predstavitev supanja, smo čas namenjen temu zapolnili z igranjem namiznega tenisa in odbojke.

Za uspešno izvedbo kampa se zahvaljujemo vodji kampa Francju Ruprehtu, trenerjem Vojku, Tomažu, Niku, Timu in Rajku in starejšim košarkarjem kluba Tevžu, Niku in Aljažu. Za okusno prehrano je poskrbela retavracija Kampa Velenje.

Na koncu se zahvaljujemo tudi staršem udeležencev, ki so priskočili na pomoč, ko je to bilo potrebno.

#MiSmoElektra

 

 

Iskanje