novice aktivnosti fotogalerija gradiva povezave kontakt RSS kanali

Košarkarski klub Elektra je že več kot 65 let nosilec športne panoge košarka v Šaleški dolini (Šoštanj, Velenje in Šmartno ob Paki). V mladinskih selekcijah vsaj enkrat tedensko trenira okoli 200 mladih igralcev in igralk. Članska ekipa Elektra Šoštanj je več sezon zapored uspešno nastopala tudi v 1.  in 2. slovenski košarkarski ligi.

English
english language
O KLUBU
MLAJŠE SELEKCIJE
ELEKTRINA ŠOLA KOŠARKE
UGODNOSTI ZA ČLANE KK ELEKTRA
VETERANI
SPONZORJI in POKROVITELJI
Avtor: Aleš Ferenc
Iskanje
 
Novice v moj e-predal

prijava   odjavaDomov >  Novice > Na prijateljski tekmi proti Primorac Braniku igra mačke z mišjo. (24.03.2011) Ostale novice
Število vseh ogledov: 1175

Avtor: Tomaž Sinigajda

Na današnji prijateljski tekmi so košarkarji Elektre visoko premagali košarkarje Primorac Branika, ki sicer nastopa v 1.b SKL.

ELEKTRA ŠOŠTANJ : PRIMORAC BRANIK  87-52

rezultat po četrtinah ( 21-14, 18-9, 29-2, 19-27)

 

Košarkarji Elektre so se večji del tekme poigravali s košarkarji iz Maribora. Primorac Branik se je v zadnjem času okrepil z dvema novima košarkarjema. In sicer z Dejanom Hohlerjem (prišel iz KK Šetnjur) in Blažom Črešnikom (217 cm visoki košarkar je igral v Latviji za Valmiero), a sta še precej neuigrana. Elektra je igrala granitno obrambo, ki je tekmecem v tretji četrtini dovolila le 2 točki. Tekma je bila dober trening za domače košarkarje, pred težkim gostovanjem v Novem Mestu.

V sodelovanju s Portalom sostanj.info
Na vrh