novice aktivnosti fotogalerija gradiva povezave kontakt RSS kanali

Košarkarski klub Elektra je že več kot 65 let nosilec športne panoge košarka v Šaleški dolini (Šoštanj, Velenje in Šmartno ob Paki). V mladinskih selekcijah vsaj enkrat tedensko trenira okoli 200 mladih igralcev in igralk. Članska ekipa Elektra Šoštanj je več sezon zapored uspešno nastopala tudi v 1.  in 2. slovenski košarkarski ligi.

English
english language
O KLUBU
MLAJŠE SELEKCIJE
ELEKTRINA ŠOLA KOŠARKE
UGODNOSTI ZA ČLANE KK ELEKTRA
VETERANI
SPONZORJI in POKROVITELJI
Avtor: Aleš Ferenc
Iskanje
 
Novice v moj e-predal

prijava   odjavaDomov >  Novice > OŠ Šoštanj v Pionirskem festivalu še vedno melje svoje nasprotnike (15.03.2011) Ostale novice
Število vseh ogledov: 2398

Fantovska ekipa OŠ Šoštanj je v razigravanju za uvrstitev na finalni turnir Pionirskega festivala brez težav zmagala na sicer, za člane KK Elektra, vedno vročem Polzelskem parketu.

OŠ POLZELA : OŠ ŠOŠTANJ  29-77

 

Ekipa OŠ Šoštanj je tudi tokrat brez večjih težav ugnala svoje nasprotnike, tokrat sovrstnike iz Polzele, ki imajo v svojih vrstah kar 2 pionirska reprezentanta. A sama nista zmogla bremena in dolga klop ter odlična kolektivna igra košarkarjev OŠ Šoštanj, sta bila na koncu odločilna dejavnika pri zmagi šoštanjčanov, ki so že v prvo četrtino dobili z rezultatom 32-9 in tako takoj dali vedeti kdo bo gospodar na igrišču. Povratna tekma v Šoštanju bo tako le formalnost.

 

Ekipa OŠ ŠOŠTANJ sestavljajo:

Grega Bukovič, Kaj Špegel, Žan Andrejc, Borut Lenko, Aljaž Šlutej, Martin Petek, Jan Kosi, Jan Balažic, Roman Mevc, Igor Rojnik, Timotej Plamberger, Tadej Kosi. 

V sodelovanju s Portalom sostanj.info
Na vrh