novice aktivnosti fotogalerija gradiva povezave kontakt RSS kanali

Košarkarski klub Elektra je že več kot 65 let nosilec športne panoge košarka v Šaleški dolini (Šoštanj, Velenje in Šmartno ob Paki). V mladinskih selekcijah vsaj enkrat tedensko trenira okoli 200 mladih igralcev in igralk. Članska ekipa Elektra Šoštanj je več sezon zapored uspešno nastopala tudi v 1.  in 2. slovenski košarkarski ligi.

English
english language
O KLUBU
MLAJŠE SELEKCIJE
ELEKTRINA ŠOLA KOŠARKE
UGODNOSTI ZA ČLANE KK ELEKTRA
VETERANI
SPONZORJI in POKROVITELJI
Avtor: Aleš Ferenc
Iskanje
 
Novice v moj e-predal

prijava   odjavaDomov >  Novice > Dan SLO moške košarke v Kranju (24.11.2008) Ostale novice
Število vseh ogledov: 1403

Avtor: Bojan Rotovnik

Dan slovenske moške košarke 2008 bo letos v Kranju, in sicer v dvorani Planina v petek, 26. decembra. Vrhunec spektakularnega prikaza vseh rodov slovenske košarke se bo zgodil ob 20.30 s tekmo članskih moštev Zahoda in Vzhoda, ki jo bo v živo prenašala slovenske televizija Šport TV. O začetnih postavah članskega dvoboja boste prek glasovanja, dostopnega ...

Dan SLO moške košarke v Kranju


Dan slovenske moške košarke 2008 bo letos v Kranju, in sicer v dvorani Planina v petek, 26. decembra. Vrhunec spektakularnega prikaza vseh rodov slovenske košarke se bo zgodil ob 20.30 s tekmo članskih moštev Zahoda in Vzhoda, ki jo bo v živo prenašala slovenske televizija Šport TV. O začetnih postavah članskega dvoboja boste prek glasovanja, dostopnega na spletni strani www.kzs.si, ponovno lahko odločali košarkarski navdušenci.

GLASOVANJE ZA ZAČETNI PETERKI ČLANSKE TEKME MED MOŠTVOMA ZAHODA IN VZHODA - na tej strani lahko svoj glas oddate tudi za vse igralce članske ekipe Elektre Esotech!

Na Dnevu slovenske moške košarke 2008 bomo v petek, 26. decembra, lahko spremljali tekme mlajših pionirjev (U-12), pionirjev (U-14), kadetov (U-16) in mladincev (U-18) ter za konec še spektakularni dvoboj članskih selekcij Zahoda in Vzhoda, v katerih se bodo pomerili košarkarji iz klubov lige UPC, torej iz Uniona Olimpije, Krke, Heliosa Domžal, Zlatoroga, Geoplina Slovana, Hopsev Polzele, TCG Mercatorja, Elektre Esotech, Zagorja, Epica Misli, Alposa Šentjurja in CPG Nove Gorice.

Tudi tokrat organizatorji (Košarkarska zveza Slovenije in KK Triglav) pripravljajo ogromno domiselnih idej, številne nagradne igre, presenečenja, obeta se stalna animacija gledališke skupine, nenavadna izvedba slovenske himne, številni svetlobni efekti, laserski šov, nastopi Zmajčic in še in še.

Zgoraj najdete tudi povezavo na glasovanje za začetni peterki članskih ekip Zahoda in Vzhoda ter trenerjev obeh moštev. V peterko lahko vključiute največ tri košarkarje enega kluba, izbor pa bo trajal vse do srede, 17. decembra. Preostalih sedem igralcev bosta po tem datumu izbrala izvoljena trenerja, in sicer tako, da bodo na tekmi zvezd prisotni košarkarji vseh 13 v ligi UPC sodelujočih klubov.


RAZDELITEV KLUBOV NA ZAHOD IN VZHOD

ZAHOD: Union Olimpija, Geoplin Slovan, CPG Nova Gorica, Epic Misel, Luka Koper in TCG Mercator.

VZHOD: Krka, Helios Domžale, Zlatorog, Hopsi Polzela, Alpos Šentjur, Zagorje in Elektra Esotech.

Omenjeni subjekti:
KOŠARKARSKI KLUB ELEKTRA

V sodelovanju s Portalom sostanj.info
Na vrh