Znan razpored Lige Telemach v sezoni 2011-12

ELE 9. avgust, 2011
178
Znan razpored Lige Telemach v sezoni 2011-12

Ljubljana - V prostorih Košarkarske zveze Slovenije je v ponedeljek, 8. avgusta, potekal žreb parov prvega dela Lige Telemach 2011/12. Žreba sta se kot predstavnika KK Elektra udeležila predsednik kluba g. Marko štrigl in direktor kluba g. Peter Rotovnik.


1. kolo, 15. 10. 2011:
ELEKTRA šOšTANJ : ROGAšKA CRYSTAL
HOPSI POLZELA : MARIBOR
LTH CAST MERCATOR : GEOPLIN SLOVAN
HELIOS DOMŽALE : ZLATOROG
šENTJUR : PARKLJI


CELOTEN RAZPORED PRVEGA DELA

 

"Z današnjim dnem tako uradno začenjamo novo sezono Lige Telemach. Vesel sem, da jo bomo začeli z dvanajstimi klubi, oziroma z desetimi, saj se nam kasneje pridružita še Krka in Union Olimpija, s čimer upam, da ne bo takih pretresov, kot smo jih videli v minuli sezoni. Zavedamo se, da je gospodarska kriza velika in upam, da jo bomo čim lažje prebrodili ter, da se bomo lahko povsem osredotočili le na športne rezultate in dobro košarko," je ob žrebu dejal predsednik Združenja klubov Lige Telemach Aleš Antauer.

V prvem krogu se bo tako med seboj pomerilo deset ekip, od katerih se bodo v Ligo za prvaka uvrstile štiri, tam pa se jim bosta pridružila še finalista minule sezone, ki igrata tudi v evropskih pokalih, Krka ter Union Olimpija. Sezona se začenja 15. oktobra, prvega dela bo konec 3. marca, medtem pa bomo videli tudi tradicionalni Dan slovenske moške košarke (2. januar 2012) in finalni turnir Pokala Spar (16. - 19. februar 2012).

Tekme se bodo igrale med vikendom, z izjemo tistih, na katerih bosta igrala Helios Domžale ter Zlatorog, saj jih bodo med vikendom čakala srečanja Lige NLB. Medsebojni rezultati obeh ekip se bodo šteli za regionalno ligo, polfinalista minule sezone pa se bosta srečala v 1. in 10. krogu. 

VIR: KZS

Iskanje