Zgrešen met Elektre v zadnji sekundi - zmaga Zlatorogu

ELE 7. december, 2014
251
Zgrešen met Elektre v zadnji sekundi - zmaga Zlatorogu

Včeraj, v soboto 06.12.2014, smo v športni dvorani v šoštanju spremljali tekmo 9. kroga Lige Telemach med domačo Elektro šoštanj in Zlatorogom iz Laškega. V zelo izenačeni tekmi je na koncu ob pomanjkanju športne sreče Elektra ostala brez zmage. 


Tekmo so bolje odprli gostje, ki so prvo četrtino dobili s 15:22, a so domači v drugi četrtini strnili vrste in z borbeno igro v obrambi ujeli zaostanek in na odmor odšli skošem zaostanka (35:37). V drugem polčasu je bila igra povsem izenačena. Moštvi sta se nekaj krat zamenjali v vodstvu in pred zadnjo četrtino je bilo vsem v dvorani jasno, da bo tekma v zaključku zelo napeta. Zadnji del tekme so bolje začeli gostje, ki so kljub hitrim osebnim napakam uspeli narediti nekaj točk prednosti, a se je Elektra v zadnjih minutah tekme prebudila in z odlično kombinatoriko v napadu tudi večkrat povsem izigrala gostujočo obrambo. Zlatorog je vodil za točko in ob trdi obrambi gostiteljev zapravil zadnji napad, tako je Elektri ostalo 7 sekund, da z morebitnim zadetim metom pridejo do težko pričakovane prve zmage v letošnji sezoni. Z metom ob zvoku sirene je poskusil Sven Malus, a bil za las nenatančen, kar je na žalost domačih pomenil nov poraz za Elektro. Domači navijači so ob končani tekmi igralce vseeno nagradili z aplavzom, kar so si sevedatu tudi zaslužili, saj so skozi tekmo pokazali veliko želje in borbenosti, a so žal tudi tokrat bili malenkost prekratki v lovu na zmago.


ČESTITKE FANTOM ZA PRIKAZANO IGRO!!! VERJAMEMO, DA BO NA NASLEDNJI TEKMI SREČA NA NAšI STRANI!!! STOJIMO VAM OB STRANI!!!


Elektra šoštanj : Zlatorog Laško 65:66 (15:22, 20:15, 17:17, 13:12)

Strelci za Elektro: Malus 15, Bukovič U. in Bajramliæ po 11, Hasiæ in Lekiæ po 8, Horvat in Brčina po 5, Zagorc 2


Naslednja tekma naše Elektre bo že v torek, 09.12.2014, ko se bodo v domači dvorani pomerili s Tajfunom v povratni tekmi 4. kroga Pokala špar.


VABLJENI VSI!!! SPODBUJAJMO NAšE FANTE!!! GREMO ELEKTRA!!! ZMAGAJMO SKUPAJ!!!

Iskanje