Začetek priprav na tekmovalno sezon 2015/16

ELE 30. julij, 2015
241
Začetek priprav na tekmovalno sezon 2015/16

Priprave na novo sezono 2015/2016 se bodo pričele v četrtek, 6. avgusta 2015, v kateri cilji ostajajo enaki kot v pretekli sezoni. To so: dokončna finančna sanacija kluba, vključitev čim več mladih domačih igralcev v člansko moštvo ter ostati stabilen prvoligaš.


V delo članske ekipe bo na začetku priprav  vključeno večje število igralcev lanske kadetske ekipe, ki je osvojila 3. mesto v Sloveniji in si glede na svoj potencial zaslužijo priložnost za treniranje in igranje tudi na najvišjem nivoju.

Od lanske članske ekipe je večini igralcev potekla pogodba, tako da bo potrebno ekipo sestaviti na novo. Najboljša igralca zaključka lanske sezone sta žal zapustila Elektro in si našla nova kluba. Travis COHN je odšel v domžalski Helios, Jakob ČEBAšEK pa v Zlatorog. Veljavne pogodbe s klubom imajo še mladi reprezentant Jan KOSI, Aldin HASIÆ in Urban BUKOVIČ, ki bodo v naslednji sezoni glede na svoj potencial morali prevzeti veliko breme v ekipi. Od lanske ekipe bi vodstvo kluba želelo zadržati še kakšnega igralca iz domačega okolja. V okviru finančnih zmožnosti bo ekipi dodan še kakšen igralec, ki bo pomenil okrepitev za ekipo.

Klub je skladno s pogodbenimi določili prekinil sodelovanje z igralcem Dragom Brčino.

Kdo bo trener članske ekipe trenutno že ni znano. Želja vodstva kluba je, da bi Boštjan KUHAR ostal v klubu in nadaljeval s svojim dobrim delom, saj je v zaključku lanske sezone veliko pripomogel, da je Elektra ostala v 1. Ligi.

Začetek priprav bosta vodila domača trenerja Dušan Maličeviæ in Tomaž Herman. Ostale selekcije bodo prav tako začele v mesecu avgustu. Točni datumi bodo objavljeni na klubski strani.

Iskanje