ZAČELO SE JE GLASOVANJE ZA ALL-STARS 2013

ELE 4. december, 2013
240
ZAČELO SE JE GLASOVANJE ZA ALL-STARS 2013

Na spletni strani www.kzs.si se je začelo tradicionalno spletno glasovanje za košarkarje in trenerje na članski tekmi na All-Starsu 2013, ki ga bo 29. decembra gostila grosupeljska dvorana Brinje.


POVEZAVA DO SPLETNEGA GLASOVANJA  TUKAJ  

VSE O ALL-STARSU 2013 (stran se sproti dopolnjuje)  

Tudi letos lahko izbirate svojo peterko in glavna trenerja. Izmed izbranih igralcev, jih bo prvih deset neposredno uvrščenih na tekmo, dva z največ glasovi bosta postala kapetana svojih ekip, dodatnih sedem košarkarjev in menjave pa bosta določila trenerja. Kapetana bosta na novinarski konferenci, 19. decembra, volila vsak svoje moštvo iz razpoložljivega nabora posameznikov, vsak po enega igralca izmenično.

Vaša naloga torej je, da izmed igralcev in trenerjev vseh 12 klubov Lige Telemach izberete svojo peterko in sicer dva branilca, enega centra in dve krili ter seveda dva trenerja. Toda pozor, na tekmi All-Stars lahko zaigra največ pet igralcev istega kluba, vsak klub pa mora imeti vsaj enega predstavnika!

Deset igralcev z največ glasovi bo objavljenih na www.kzs.si, po koncu glasovanja, ki se izteče 15. decembra.

Glasujete lahko enkrat na dan.

Med vsemi glasovalci bomo izžrebali 10 nagrajencev, ki bodo prejeli eno izmed spodnjih nagrad. V boju za atraktivne nagrade lahko sodelujete le, če na koncu zapišete tudi vaš veljavni elektronski naslov.

NAGRADE:

1. nagrada: Ogled All-Starsa Grosuplje 2013 kot pomočnik trenerja na klopi enega moštva, VIP vstopnica, paket presenečenja EuroBasketa 2013 in majica s podpisi vseh košarkarjev tega moštva.

2. nagrada: Ogled All-Starsa Grosuplje 2013 kot pomočnik trenerja na klopi drugega moštva, VIP vstopnica, paket presenečenja EuroBasketa 2013 in majica s podpisi vseh košarkarjev tega moštva.

3.-4. nagrada: 2x vstopnica za All-Stars Grosuplje 2013 in paket presenečenja EuroBasket 2013.

5.-7. nagrada: paket presenečenja EuroBasket 2013 in majica All-Starsa Grosuplje 2013.

8.-10. nagrada: majica All-Starsa Grosuplje 2013.  

Na spletni strani Eventima in na njihovih prodajnih mestih pa se je začela tudi prodaja vstopnic.    

Iskanje