Za konec košarkarskega tabora nas je obiskal GET WET

ELE 30. avgust, 2013
117
Za konec košarkarskega tabora nas je obiskal GET WET

Na letošnjem košarkarskem taboru se je osnov košarkarske igre in košarkarskih pravil, učilo 27 udeležencev starih od 9 do 13 let. Udeleženci so bili iz celotne šaleške doline in tudi izven. Tabor sta vodila priznana trenerja iz vrst KK Elektra, g. Rituper in g. Rizman.


Na taboru so se udeleženci tudi letos imeli naravnost odlično. Najbolj jim je v spominu ostal obisk članskega treninga, ki se je zgodil drugi dan tabora. Udeleženci so se na tem treningu lahko družili s svojimi vzorniki in okusili kako trd je profesionalni košarkarski kruh.

Skozi dneve košarkarskega tabora pa so poleg košarkarskega znanja, udeleženci pridobili tudi druge dobre lastnosti kot so skupinsko delo, prijateljstvo, aktivno preživljanje prostega časa, vztrajnosti, natančnosti ... in še kaj bi se našlo.

Za zaključek nas je danes obiskal animator iz ekipe GET WET. Organizacija GET-WET nam je danes popestril dan na košarkarskem taboru in nas tudi prijetno osvežil. Otroci so uživali v štafetnih igrah in nato v ciljanju v tarčo. Kanček spretnosti in natančnosti je bil potreben, da se prične odlična zabava in sproži val smeha.

Vse to je dober razlog, da košarkarski tabor organiziramo tudi naslednje leto.

Vabljeni!

Iskanje