Visok poraz Elektre na prvi tekmi 3. lige.

ELE 28. september, 2024
100
Visok poraz Elektre na prvi tekmi 3. lige.

Danes visok poraz v Vojniku nepopolne Elektre


Danes je naša članska ekipa odpotovala v Vojnik v nepopolni postavi, manjkala sta dva zelo pomembna igralca A.Sovič in N.Strnad. To se je poznalo na igrišču, saj nam igra nikakor ni stekla. Če smo strnili vrste v obrambi, pa smo bili nenantančni v napadu. Očitno je svoje naredila tudi trema pri mladih igralcih, saj je za večino njih bila to sploh prva prvenstvena tekma na takem nivoju. Grešili so mete izpod koša, ki jih je težje zgrešiti kot zadeti. Edini, ki je bil na primernem nivoju je bil naš kapetan Urban Bukovič. Vnočil je svojo bogato znanje, žal pa ga ostali soigralci niso spremljali.

Nasprotna ekipa Vojnik G7 je izkoristila svoje izkušnje in prevlado pod košem. V drugem polčasu so se sprostili in zadevali mete za 3 točke iz vseh položajev ter tako naredili višjo razliko. Čestitamo jim za zmago!

Na nas je, da to tekmo čimprej pozabimo in iščemo svoje priložnosti v naslednjih kolih. Zagotovo pa je ta visoki poraz dobro opozorilo vsem nam, da moramo narediti še veliko, če želimo kot novinci konkurirati ostalim ekipam v 3.ligi. Zavedali smo se tveganja, ki jih prinaša naša mlada ekipa. Ker vemo in jim zaupamo, da so sposobni bistveno več,kot so to pokazali danes, se veselimo njihovih dobrih iger v prihodnje.

Hvala navijačem, ki so do konca podpirali našo ekipo!

https://www.kzs.si/tekma/92349?tab=pregled-in-porocilo

Iskanje