Veteranska ekipa Elektre v novi preobleki

ELE 17. februar, 2014
226
Veteranska ekipa Elektre v novi preobleki

Pri KK Elektra velja lepa navada, da vsakih nekaj let komplete dresov pretekle sezone članske ekipe dobimo v uporabo veterani. Za nas so ti dresi kot novi in smo verjetno ena najlepše oblečenih veteranskih ekip v Sloveniji. 


Pri KK Elektra velja lepa navada, da vsakih nekaj let komplete dresov pretekle sezone članske ekipe dobimo v uporabo veterani. Za nas so ti dresi kot novi in smo verjetno ena najlepše oblečenih veteranskih ekip v Sloveniji. Tudi aktualno vodstvo se je odločilo nadaljevati to tradicijo in smo dobili v uporabo dva nova kompleta, svetlega in temnega, ki smo si jih prilagodili tako, da smo na hrbet dodatno prišili napis »VETERANI«. V soboto smo na tekmi prvič nastopili v novi opremi in to priložnost izkoristili za manjši slavnostni dogodek.

V svojih vrstah imamo dva člana, ki sta s svojim stažem in pristopom zagotovo vzor vsem nam, kot tudi vsem mlajšim, bodočim veteranom. To sta naša najstarejša člana Vuko in Ali.

Veterani smo se odločili, da jima z novim kompletom podarimo njuni igralni številki v trajno last. Na kompletih dresov s številko 9 in 10 sta od zdaj naprej namesto napisa VETERANI njuna vzdevka, Vuko in Ali. Veterani jima želimo čim manj poškodb in še veliko odigranih sezon! 

Iskanje