Veterani premagali goste iz Mirne na Dolenjskem

ELE 30. marec, 2015
235
Veterani premagali goste iz Mirne na Dolenjskem

Preteklo soboto so Veterani Elektre organizirali tradicionalno letno prijateljsko srečanje z veterani iz Mirne na Dolenjskem. Tekmo so bolje začeli gostje in z dobro igro vodstvo obdržali do polčasa. Domači igralci so bili v tem obdobju preveč neučinkoviti v napadu, da bi lahko resneje konkurirali igralcem Mirne. Po odmoru pa so se na igrišču stvari obrnile...


Sobota, 26.3.2015 ob 16.30 uri, Velenje

ETERANI ELEKTRA 74:64 VETERANI MIREN 

Sodil: Mohorič Nace, zapisnikarja: šajna, Ferenc

Veterani Elektre: Hlastec, Dumbuya, Supič, Vukelič (cap), Divjak, Valenčak, Rotovnik, Maličevič

Miren: D.Baranašič, R.Baranašič, Bec, Kramer, Suvester, Pevec, Kavšek


V soboto so Veterani Elektre organizirali tradicionalno letno prijateljsko srečanje z veterani iz Mirne na Dolenjskem. Tekmo so bolje začeli gostje in z dobro igro vodstvo obdržali do polčasa. Domači igralci so bili v tem obdobju preveč neučinkoviti v napadu, da bi lahko resneje konkurirali igralcem Mirne. Po odmoru pa so se na igrišču stvari obrnile, Veterani Elektre so bistveno popravili učinkovitost v napadu, prav tako pa strnili vrste v obrambi in uspeli hitro obrniti rezultat v svojo korist. Razlika za domačine se do konca tekme ni spremenila in tako je zmaga ostala doma. S svojo borbenostjo se je ponovno izkazal Valenčak, tako v obrambi kot v napadu.

Veterani Elektre so tokrat nastopili v okrnjeni zasedbi, zaradi zdravstvenih težav je manjkalo precej stalnih članov. Tako je priložnost dobil tudi naš občasni soigralec Supič, ki je tekmo dobro odigral. Za domačine je bila to letos že tretja tekma, vse to pa kot priprava na močan mednarodni turnir v Novem Sadu, na katerega se odpravljajo konec aprila.

Gostom iz Mirne se Veterani Elektre zahvaljujejo za borbenost predvsem pa korektno igro.

Iskanje