Veterani Elektre v soboto zopet na parketu

ELE 27. januar, 2015
235
Veterani Elektre v soboto zopet na parketu

To soboto, 31.01.2015, se bodo na parketu ponovno predstavili naši veterani. Tokrat bodo v športni dvorani Oš Livada v Velenju gostili ekipo iz Domžal, tekma pa se bo začela ob 16.30 uri. Vabljeni vsi ljubitelji veteranske košarke! Preberi več!


Leto 2014 je bilo za Veterane Elektre zelo pestro. Po nekaj odigranih medsebojnih tekmah v spomladanske času s slovenskimi veteranskimi ekipami, so organizirali v juniju močan turnir za pokal mesta šoštanj in ga tudi osvojili. Čez poletje so sodelovali v Letni ligi v Mozirju, kjer so v nekoliko razširjeni sestavi  v konkurenci veliko mlajših nasprotnikov na koncu osvojili četrto mesto. Septembra so gostili veterane iz Kraljeva (Srbija) in se udeležili mednarodnega turnirja na Rogli. Osrednji dogodek pa je bil sodelovanje na velikem veteranskem turnirju v Beogradu, kjer so sodelovale ekipe iz Evrope.

 

V letošnjem letu imajo Veterani Elektre velike načrte, saj se želijo udeležiti vsaj dveh mednarodnih turnirjev v tujini in se na njih dobro pripraviti. Zato so že januarja začeli s prvimi pripravljalnimi tekmami. Tako bo to soboto v dvorani Oš Livada v Velenju  prva tekma v spomladanski seriji. V goste prihaja odlična ekipa veteranov Domžale, za katere igrajo bivši igralci Heliosa in okoliških klubov. Njihov dres večkrat obleče tudi legenda slovenske košarke Roman Horvat, morda pa tokrat zaigra tudi na tekmi v Velenju.

 

Naslednja veteranska tekma je predvidena za februar, ko se bodo pomerili z veterani Kočevje-mlajši in v marcu z veterani iz Mirne. Za maj po načrtujejo udeležbo na mednarodnem turnirju v Novem sadu.

 

Ljubitelje veteranske košarke bodo v soboto 31.1.2015 ob 16.30 uri prišli na svoj račun v športni dvorani Oš Livada v Velenju.

Iskanje