Veterani Elektre še vedno zelo aktivni

ELE 8. april, 2013
195
Veterani Elektre še vedno zelo aktivni

V soboto 6.4. smo v telovadnici Oš Livada Veterani Elektre odigrali prijateljsko srečanje z reprezentanco veteranov Slovenija 50+. Za njih je bila to prva tekma v nizu priprav na svetovno veteransko prvenstvo, ki bo letos potekalo julija v Grčiji. 




    Veterani Elektra: Slovenija 50+   60:79 

(18:20, 14,18, 15:20, 13:21)

Veterani Elektra: Sevšek, Maličevič, Leskovšek, Pečovnik, Pašič, Divjak (cap), Herlah, Breznik, Rotovnik, Hlastec, Levpušček

Slovenija 50+: Koronovski, Gabrovšek, Anzelc, Medved, Jevšek, Hauptman (cap), Mikuž, Grum, Potisk, Kovačič, Jamnik  

V soboto 6.4. smo v telovadnici Oš Livada Veterani Elektre odigrali prijateljsko srečanje z reprezentanco veteranov Slovenija 50+. Za njih je bila to prva tekma v nizu priprav na svetovno veteransko prvenstvo, ki bo letos potekalo julija v Grčiji. Gostje so prišli v močni postavi, na čelu z legendo slovenske košarke in nekdanjim trenerjem Elektre, Dušanom Hauptmanom.

Tekma se ni začela po naših željah, saj smo domačini potrebovali kar 4 minute, da smo prvič zadeli, gostje pa so v tem času dosegli 9 točk. Kljub vsemu smo do konca četrtine uspeli rezultat nekoliko približati in četrtino zaključiti z dvema točkama zaostanka. V nadaljevanju smo videli nekaj lepih akcij na obeh straneh. Rezultatsko smo se najbolj približali na 43:44 v sedmi minuti 3 četrtine. Od tu dalje pa se je pokazala kvalitetna razlika predvsem v daljši klopi in boljši fizični pripravljenosti gostov.

Tekmo so z menjavami in kontrolo nad igro pripeljali mirno do konca ter zmagali za 19 točk. Prijetno druženje z analizo tekme in debato o košarki smo nadaljevali po srečanju. Mimogrede smo se še dogovorili o terminih naših naslednjih tekem, na katere pa se bomo Veterani Elektre seveda bolje pripravili. Prva priložnost za to bo že na torkovem treningu.  

Iskanje