Veterani Elektre premagali veterane iz Novega Sada

ELE 15. maj, 2011
203
Veterani Elektre premagali veterane iz Novega Sada

Prijateljska tekma med nasprotnikoma je bila odlična in je dokazala, da veterai še vedno igrajo dobro košarko. Pri Elektri so izstopali predvsem Rizman, Rotovnik in pa hitronogi Maličeviæ, ki je odlično razigraval ekipo. Gostje pa so igrali pravo tipično bivšo jugo košarko in so bili odličen nasprotnik.


Veterani Elektra: Veterani Novi Sad   83:70

Veterani Elektra: Dumbuya, Hlastec, Pečovnik (5), Vukelič, Divjak, Pašič (6), Rotovnik (23), Breznik (2), Maličevič (19), Rizman (27)

Veterani Novi Sad: Hadžibabič (10), Radojevič (6), Lazarevič (27), Modrič (12), Mikulič (15)

Sodnika: Goričan, Letonje  

Ekipa Veterani Novi Sad je v Sloveniji na turneji v okviru priprav na svetovno veteransko prvenstvo v košarki, ki bo letos konec junija v Braziliji. Igralci gostujoče ekipe so svojo košarkarsko pot začeli predvsem v klubih iz področja Vojvodine (Vojvodina, NAP, Radnički, Iva Zorka Farma, ...).

V petek 13. maja smo jih gostili Veterani Elektre in z njimi odigrali prijateljsko srečanje. V prvem polčasu je pri domačih dobro zadeval Rizman in dosegel kar pet trojk. V tem delu igre so bili gostje zelo borbeni predvsem v skoku pod obema obročema.  Na začetku drugega polčasa so Veterani Novi Sad presenetili z dobro postavljeno consko obrambo in se rezultatsko popolnoma približali. Kljub vsemu so domači igralci po obdobju zgrešenih metov uspeli postaviti stvari na svoje mesto in z hitro igro obrnili rezultat v svojo korist. Igralci ekipe Veterani Novi Sad so se izkazali kot kvalitetni, borbeni in korektni nasprotniki.

Igranje in druženje z njimi je bil pravi užitek, zato se podobnih srečanj v prihodnje veselimo. 

Iskanje