Veterani Elektre boljši od veteranov iz Mirne na Dolenjskem

ELE 17. februar, 2014
221
Veterani Elektre boljši od veteranov iz Mirne na Dolenjskem

Naši veterani vedno znova dokazujejo, da so med najbolj aktivnimi veteranskimi košarkarskimi ekipami v Sloveniji. Tokrat so se pomerili z veterani iz Mirne na Dolenskem in dosegli zmago.


Veterani Elektra: Veterani Miren 82:70

15.2.2014, ob 16.30 na Oš Livada, Velenje, sodnik: Lampret


V soboto smo se veterani Elektre na Oš Livada pomerili z veterani Miren.  Z gosti smo tokrat igrali prvič in se med seboj nismo poznali. Dolenjci  so v Velenje pripotovali v močni zasedbi, kar se je pokazalo tudi na  tekmi. Ves čas so držali ritem z igro pod obroč, saj so v svojih vrstah  imeli močnega in visokega centra Baranašiča.

Ko se je naša obramba  koncentriala nanj, pa so nas presenetili z izredno natančnimi meti za  tri točke ostalih soigralcev, kot tudi z uspešnimi prodori št 17, ki je brat dvojček Baranašiča. Veterani Elektre smo odgovorili z nekoliko  močnejšim tempom in z nekaj protinapadi uspeli povišati razliko. še  posebej uspešni smo bili v tretji četrtini.

Po tekmi so se naši gostje izkazali za zelo prijetno in zanimivo družbo. Zahvaljujemo se jim za obisk in se že veselimo naših nadaljnih srečanj. 

Iskanje