Veterani Elektre boljši od veteranov iz Mirne na Dolenjskem

ELE 17. februar, 2014
137

Naši veterani vedno znova dokazujejo, da so med najbolj aktivnimi veteranskimi košarkarskimi ekipami v Sloveniji. Tokrat so se pomerili z veterani iz Mirne na Dolenskem in dosegli zmago.


Veterani Elektra: Veterani Miren 82:70

15.2.2014, ob 16.30 na Oš Livada, Velenje, sodnik: Lampret


V soboto smo se veterani Elektre na Oš Livada pomerili z veterani Miren.  Z gosti smo tokrat igrali prvič in se med seboj nismo poznali. Dolenjci  so v Velenje pripotovali v močni zasedbi, kar se je pokazalo tudi na  tekmi. Ves čas so držali ritem z igro pod obroč, saj so v svojih vrstah  imeli močnega in visokega centra Baranašiča.

Ko se je naša obramba  koncentriala nanj, pa so nas presenetili z izredno natančnimi meti za  tri točke ostalih soigralcev, kot tudi z uspešnimi prodori št 17, ki je brat dvojček Baranašiča. Veterani Elektre smo odgovorili z nekoliko  močnejšim tempom in z nekaj protinapadi uspeli povišati razliko. še  posebej uspešni smo bili v tretji četrtini.

Po tekmi so se naši gostje izkazali za zelo prijetno in zanimivo družbo. Zahvaljujemo se jim za obisk in se že veselimo naših nadaljnih srečanj. 

Iskanje