Veterani Elektre bili boljši od vetaranov Domžal

ELE 4. februar, 2015
233
Veterani Elektre bili boljši od vetaranov Domžal

Naši veterani so v soboto, 31.01.2015 odigrali prvo v nizu letošnjih tekem. V goste so prišli veterani Domžal, ki so od Elektre bili slabši ob končnem izidu 62:59. Čestitka veteranom! Preberi več!


Veterani Elektra : Domžale   62:59

 

Sobota, 31.1.2015, 16.30, dvorana Oš Livada, Velenje, število gledalcev: 2

Sodnik:Mohorič Nace, Zapisnik: šajna Primož, Kremer Marko

 

Veterani Elektra: Dumbuya 2, Herlah 18, Purnat, Leskošek 2, Sevšek 2, Vukelič (cap), Divjak, Rotovnik 14, Valenčak 16, Pašič 8

 

Domžale: Bolhar 6, Ovčina 13, Urankar 14, Erjavšek 8, Rape 3, Koruzovič 10, Cimperman 5

 

Veterani Elektre so v soboto odigrali prvo v nizu srečanj v spomladanskem delu sezone. V goste so prišli veterani iz Domžal. Tekmo so bolje odprli domačini, vendar so domžalski igralci ujeli priključek in povedli ter tako dobili prvi polčas z rezultatom 26:35.

 

V drugem polčasu so domači strnili svoje vrste in ujeli goste. Ekipi sta se izmenjevali v vodstvu, nobena si ni priigrala občutne prednosti. Vse to je kazalo, da bo končnica tekme napeta in negotova.  Veterani Elektre so 15 sec pred koncem in izenačenem rezultatu na 59:59 krenili v napad in s trojko poizkušali tekmo odločiti v svojo korist. Prvi met je bil neuspešen, vendar je domači igralec Valenčak borbeno priboril odbito žogo in podal na trojko za met. Tokrat je na srečo domačih žoga šla skozi obroč. Do konca je ostalo še 4 sec, napad je Elektra prekinila z osebno napako. Gostje so bili pri izvajanju prostih metov neuspešni in končni rezultat je ostal na 62:59.

 

 

Naši veterani se zahvaljujejo veteranom iz Domžal za korektno igro ter prijetno sobotno popoldne, ki so ga preživeli v sproščenem športnem vzdušju.

Iskanje