Veterani Elektra med vikendom na veliki mednarodni turnir

ELE 25. november, 2014
250
Veterani Elektra med vikendom na veliki mednarodni turnir

Konec tega tedna, 27.11. se naši veterani odpravljajo na velik memorialni turnir, ki je posvečen spominu na igralca Dragišo šariča ,v Beograd. Sodeluje 39 ekip iz več držav Evrope, največ pa iz področja bivše Jugoslavije. Ekipa je prijavljena v najmočnejši kategoriji, to je igralci stari 45 let in več (45+), kjer sodeluje kar 15 ekip.


Prva tekma je na sporedu že v petek zjutraj, ko Veterani Elektre igrajo proti ruski ekipi Interwood. Glede na rezultat prve tekme, se popoldan naši veterani vključijo v boje za razvrstitev ter s tekmami nadaljujejo še v soboto. Skupaj bo vsaka ekipa odigrala štiri tekme v dveh dneh.

Organizator turnirja obljublja dobro organizacijo in obisk številnih znanih obrazov iz sveta košarke. Svoj obisk so napovedala tako zveneča imena kot so: Ranko Žeravica, bivši slovenski selektor Boža Maljkovič, Dražen Dalipagič in še mnogi drugi. Prav tako pa bodo v sodelujočih ekipah igrala mnoga znana imena košarke, ki smo jih lahko pred leti občudovali na tekmah Evrolige, svetovnih prvenstvih in ostalih vrhunskih tekmovanjih.


Za Veterane Elektre bodo v Beogradu igrali: Vukelič Zlatko (cap), Breznik Stanko, Dumbuya Aleksander, Leskošek Robi, Pašič Robi, Plešej Boris, Sevšek Janez, Bolhar Gašper, Rotovnik Peter.


Rezultate in potek turnirja bodo veterani objavljali skoraj „on-line“ na svoji FB strani (FB: Veterani Elektra ).

 

Vabljeni, da navijate za naše veterane!

Iskanje