Veterani 96 zmagovalci turnirja Samsung 3x3 v Kopru

ELE 30. junij, 2013
177
Veterani 96 zmagovalci turnirja Samsung 3x3 v Kopru

Našim fantom se je po 2. mestu v Mariboru prejšnji vikend, tokrat v Kopru uspelo zavihteti na sam vrh. Zasluženo so osvojili 1. mesto in se tudi uvrstili v veliki finale Samsung ulične košarke 3x3.


Gladni vukovi prvič poraženi

Po treh zaporednih zmagah je v Kopru Samsung državno prvenstvo ostalo še brez zadnje nepremagane ekipe. V vrstah mladincev so Gladni vukovi (Stojan Ðekanoviæ, Milan Kovačeviæ, Marko Arsi, Dejan Trnjak), zmagovalci vseh treh dosedanjih kvalifikacijskih turnirjev, prvič klonili že v predtekmovanju, ko so jih ugnali člani zasedbe Markovec City aka MC (Alan Pehlič, Matija Radanoviæ, Aleksander Meglič, Aleksander Pavlovič), nato z 11:8 še v polfinalu proti Veteranom 96 (Jan Kosi, Tadej Kosi, Grega Bukovič, Aljaž šlutej), v malem finalu pa komajda izvlekli tretje mesto (12:13) proti Borbenim (Jakob Jesih, Jernej Ambrožič, Uroš Majcen, Janez Leben).  

Veterani 96 potrdili 2. mesto

V velikem finalu so bili nato Veterani 96 s 16:12 boljši od ekipe Markovec City aka MC. Zmagovalci med mladinci so tako le še potrdili pot na finale, kamor v tej kategoriji napredujejo štiri ekipe. V središču Ljubljane bodo Veteranom 96 poleg lačnih volkov družbo delali še moštvi Rout in šD Ulica.   

FINALISTI SAMSUNG DRŽAVNEGA PRVENSTVA 
KOšARKE 3x3 MED MLADINCI:


Gladni vukovi
Veterani 96
Route
šD Ulica

 

VIR: KZS

FOTO: KZS 

Iskanje