Velik uspeh košarkarske ekipe mlajših dečkov OŠ Šoštanj

ELE 12. maj, 2009
214
Velik uspeh košarkarske ekipe mlajših dečkov OŠ Šoštanj

Včeraj, torej v ponedeljek, 11.5.2009, so na polfinalnem turnirju Pionirskega festivala v košarki za ml.dečke, ki je potekal v Murski Soboti, učenci Oš šoštanj osvojili 1.mesto in se tako zasluženo uvrstili na finalni turnir četverici najboljših osnovnošolskih ekip v ...


KOšARKARSKA EKIPA ML.DEČKOV Oš šOšTANJ (l.1996 in ml.) SE JE TUDI UVRSTILA NA FINALNI TURNIR PIONIRSKEGA FESTIVALA

Včeraj, torej v ponedeljek, 11.5.2009, so na polfinalnem turnirju Pionirskega festivala v košarki za ml.dečke, ki je potekal v Murski Soboti, učenci Oš šoštanj osvojili 1.mesto in se tako zasluženo uvrstili na finalni turnir četverici najboljših osnovnošolskih ekip v Sloveniji.

Na prvi tekmi so premagali učence Oš France Prešeren iz Maribora z rezultatom Oš šOšTANJ : Oš F.PREšEREN 42:16, nato pa so v finalu gladko odpravili vrstnike s Polzele, in sicer z rezultatom Oš šOšTANJ : Oš POLZELA 53:15.

Na ta način so fantje ponovili uspeh izpred meseca dni, ko so st.dečki Oš šoštanj ravno tako sodelovali na finalnem turnirju. Za uspeh so zaslužni naslednji igralci (vsi člani KK Elektra): Bukovič Grega, špegel Kaj, šlutej Aljaž, Mevc Roman, Lenko Borut, Kosi Tadej, Kosi Jan , Plamberger Tim, Balažic Jan, Petek Martin, Andrej Žan in Jarh Tim. Trenerja: prof. Herman Tomaž in prof. Čepin Mile.

Iskanje