Vabljeni na poletni košarkarski tabor KK Elektra 2014

ELE 16. junij, 2014
211
Vabljeni na poletni košarkarski tabor KK Elektra 2014

Tudi letos bo zadnji teden avgusta potekal košarkarski tabor, ki ga organizira KK Elektra. Vabljeni k udeležbi!


Kaj je košarkarski tabor?

 Košarkarski tabor je pogled na svet in življenje skozi košarko. Z udejstvovanjem boste pokazali svojo trdnost, samozavest in željo po tem, da postanete zdrave in zrele osebnosti za vse izzive, ki vas čakajo v življenju. V košarkarskem taboru potekajo treningi in tekmovanja, predvsem pa gre za spoznavanje novih prijateljev, skupna druženja in zdrav način preživljanja prostega časa v poletnih mesecih. Skozi naša druženja se bomo dotaknili vseh pomembnejših elementov in prvin košarkarske igre, jih izboljšali in hkrati vztrajali v športnem duhu in razvijanju prijateljstva.

 

Zakaj se ga udeležiti?

  Otroštvo je obdobje življenja, v katerem se na najboljši način povezujejo družabni, vzgojni in športni cilji. Košarka je šport, ki se neprestano prilagaja duhu in potrebam sodobnega življenja. S to atraktivno igro želimo otrokom približati pot do športa,  človekoljubja in strpnosti. Pomagati želimo pri vzgoji in razvijanju otroka v osebnost, ki bo vsem v ponos. Verjamemo, da lahko košarka kot vsestranska športna dejavnost dosti pripomore k oblikovanju teh življenjskih vrednot. Z žogo bodo otroci aktivno zapolnili svoj prosti čas, se pri tem učili in uživali. Poskrbljeno bo tudi za druge  aktivnosti in razvedrilo, predvsem pa za varnost med trajanjem tabora.

 

Poletni košarkarski tabor KK Elektra 2014


Fantje in dekleta od 1. do 4. in od 5. do 9 razreda. (košarkarsko predznanje ni pogoj za udeležbo na taboru)  

Kdaj:          od 25. do 29. avgusta 2014, vsak dan od 9h do 12h

Strokovno vodstvo:

  • Trenerji KK Elektra

Prijavnina:

·         25,00 €  

V ceno je zajeto:

·         spominska majica s kratkimi rokavi

·         malica (vsak dan)

·         strokovno vodstvo

·         košarkarska žoga  

Kje:

·         Telovadnica Oš KDK šoštanj   

Zbirno mesto:

pred Telovadnico Oš KDK šoštanj, 25.8.2014 ob 08.45h  

 

Izpolnjeno prijavnico pošljite  na naslov kluba: KK Elektra, p.p. 9, 3325 šoštanj; Zadnji rok prijav je 15.8.2014! Po tem datumu prijav ne sprejemamo več. Prijavnina se poravna na prvi dan tabora v gotovini - 25.8.2014!

Dodatne informacije: 031/429-319

PRIJAVNICO DOBITE TUKAJ!

 

 

Iskanje