Vabljeni na košarkarski tabor 2013

ELE 12. avgust, 2013
171
Vabljeni na košarkarski tabor 2013

Tudi letos bo zadnji teden avgusta potekal košarkarski tabor za dekleta in fante do dopolnjenega 12. leta starosti. Predznanje košarke ni pogoj za udeležbo. prijave odprte samo še do 16.8.!


Kaj je košarkarski tabor?

  Košarkarski tabor je pogled na svet in življenje skozi košarko. Z udejstvovanjem boste pokazali svojo trdnost, samozavest in željo po tem, da postanete zdrave in zrele osebnosti za vse izzive, ki vas čakajo v življenju. V košarkarskem taboru potekajo treningi in tekmovanja, predvsem pa gre za spoznavanje novih prijateljev, skupna druženja in zdrav način preživljanja prostega časa v poletnih mesecih. Skozi naša druženja se bomo dotaknili vseh pomembnejših elementov in prvin košarkarske igre, jih izboljšali in hkrati vztrajali v športnem duhu in razvijanju prijateljstva. 

 

Zakaj se ga udeležiti?

  Otroštvo je obdobje življenja, v katerem se na najboljši način povezujejo družabni, vzgojni in športni cilji. Košarka je šport, ki se neprestano prilagaja duhu in potrebam sodobnega življenja. S to atraktivno igro želimo otrokom približati pot do športa,  človekoljubja in strpnosti. Pomagati želimo pri vzgoji in razvijanju otroka v osebnost, ki bo vsem v ponos. Verjamemo, da lahko košarka kot vsestranska športna dejavnost dosti pripomore k oblikovanju teh življenjskih vrednot. Z žogo bodo otroci aktivno zapolnili svoj prosti čas, se pri tem učili in uživali. Poskrbljeno bo tudi za druge  aktivnosti in razvedrilo, predvsem pa za varnost med trajanjem tabora. Zadnji dan tabora, v soboto, bo potekalo skupno druženje (piknik) z ostalimi selekcijami, trenerji KK Elektra in starši. 

Poletni košarkarski tabor

šOšTANJ 2013

Fantje in dekleta do 12. leta starosti (košarkarsko predznanje ni pogoj za udeležbo na taboru)  

Kdaj:          od 26. do 31. avgusta 2013 vsak dan od 9h do 12h

Strokovno vodstvo:

  • Trenerji KK Elektra

Prijavnina:

·        20,00€ za člane KK Elektra

·         40,00€ za nečlane  

V ceno je zajeto:

·         spominska majica s kratkimi rokavi

·         malica (vsak dan)

·         strokovno vodstvo

·         košarkarska žoga

·         hrana in pijača na zaključnem pikniku  

Kje: ·         Telovadnica Oš KDK šoštanj

Zbirno mesto: pred Telovadnico Oš KDK šoštanj, 26.8.2013 ob 08.45h  

Dodatne informacije: 031/429-319

www.kk-elektra.si

 

PRIJAVNICO DOBITE TUKAJ!

 

 

Iskanje