V Šoštanju se obeta košarkarski spektakel

ELE 13. maj, 2005
221
V Šoštanju se obeta košarkarski spektakel
V soboto, 14.5., bo ob 20. uri v Športni dvorani Šoštanj zelo pomembna tekma za domačo ekipo Elektre, saj se bo pomerila z neposrednim konkurentom za četrto mesto v DP, Heliosom iz Domžal. Gost na tekmi bo igralec v NBA, Boštjan Nachbar!

V Šoštanju se obeta košarkarski spektakel

V soboto, 14.5., bo ob 20. uri v Športni dvorani Šoštanj zelo pomembna tekma za domačo ekipo Elektre, saj se bo pomerila z neposrednim konkurentom za četrto mesto v državnem prvenstvu, Heliosom iz Domžal.

Na tekmi bo kot poseben gost prisoten tudi Boštjan Nachbar, slovenski košarkarski reprezentant in eden izmed redkih slovenskih igralcev v najmočnejši svetovni košarkarski ligi. Že pred tekmo, torej ob 18:30 uri, pa bo v Športni dvorani Šoštanj srečanje mladih košarkarjev z Boštjanom Nachbarjem. Na srečanju bodo lahko mladi igralci metali na koš skupaj z Boštjanom, ki bo tudi delil avtograme.

Na tekmi, ki bo pravzaprav pravi košarkarski spektakel in poslastica za ljubitlje košarke, bodo dogajanje popestrili:

  • navijaška skupina ŠTROM BOYSI,
  • plesna skupina ZVEZDICE in
  • godba Pihalnega orkestra ZARJA.

Na derbiju 6. kroga v ligi za prvaka se bosta tako pomerili ekipi Elektre in Heliosa iz Domžal in zmagovalec bo praktično že zasedel četrto mesto v državnem prvenstvu, ki še vodi v Goodyear ligo. Zato vabljeni na tekmo, saj ekipa Elektre za zmago in za možnost nastopa v Goodyear ligi potrebuje tudi vašo pomoč iz tribun!

Več o tekmi na: http://www.kk-elektra.si/prireditev.php?pid=994

Iskanje