V soboto spektakel - lokalni derbi med Elektro in Hopsi

ELE 4. februar, 2015
245
V soboto spektakel - lokalni derbi med Elektro in Hopsi

Tekma med Elektro in Hopsi vselej postreže z razburljivo in napeto košarkarsko poslastico. Tudi to soboto, 07.02.2015 ob 19.00 uri se nam obeta pravi lokalni derbi! Vabljeni k ogledu!


Elektra je v zadnjem krogu vse do zadnje četrtine igrala zelo dobro, a na koncu jim je zmanjkalo nekaj moči in koncentracije in tako še vedno iščejo pravi recept za zmago. V 17. krogu Lige Telemach se bodo pomerili s Hopsi iz Polzele, ekipo, ki velja za največjega lokalnega rivala Elektre. Sredi novembra sta se ekipi v teklenski atmosferi v športni dvorani na Polzeli borili za zmago vse do zadnjih sekund srečanja, kjer je Hopsom z nekaj sreče uspelo iztržiti pomembno zmago. Tudi tokrat se nam obeta boj do zadnjih sekund, požrtvovalnosti za vsako žogo in seveda rivalskega naboja med ekipama, ki se več kot dobro poznata. Sedanji trener Hopsom je Vladimir Rizman, ki je v zaključku lanske sezone vodil Elektro in naše igralce seveda zelo dobro pozna. Na drugi strani pa trener Jernej Kobale, ki je v zaključku lanske sezone vodil Hopse in prav tako pozna pomanjkljivosti in glavna orožja tokratnih gostov. Obe ekipi imata svojo računico, Elektra pa seveda nujno potrebuje zmago v krčevitem boju za obstanek, saj za predzadnjo ekipo Helios Suns zaostaja za 4 zmage. Prav Helios, ki trenutno ni v bleščeči formi, bo naslednji gost v šD šoštanj, zato si varovanci trenerja Kobaleta želijo z zmago nad Hopsi dvigniti formo in z njo nadaljevati tudi proti Domžalčanom.


Vsekakor se nam obetajo vroče 4 četrtine sobotne tekme 17. kroga Lige Telemach! Vabljeni v čim večjem številu na ogled lokalnega derbija! Vsi v klubu si želimo bučne podpore s tribun, zato vas vabimo, da nas podprete in spodbujate naše fante!


PRIPELJITE S SEBOJ OČETA, MAMO, BRATA, SESTRO, PUNCO ALI FANTA!!! VERJAMEMO, DA NAM LAHKO SKUPAJ USPE!!! IN USPELO NAM BO!!!


VABLJENI K OGLEDU!!! ZMAGAJMO SKUPAJ!!!

 

 

 

Elektra šoštanj : Hopsi Polzela

v soboto, 07.02.2015 ob 19.00 uri

V športni dovrani šoštanj

Iskanje