V soboto nova tekma članske ekipe - v Šoštanj pride Rogaška

ELE 20. november, 2014
239
V soboto nova tekma članske ekipe - v Šoštanj pride Rogaška

V soboto, 22.11.2014 se bo odigrala tekma 7. kroga Lige Telemach. Naša Elektra se bo pomerila z Rogaško, ki je v prejšnjem krogu premagala Grosbasket. Obeta se nam vroče dogajanje na parketu Športne dvorane Šoštanj. Kakšen bo tokrat razplet? Pridi in si oglej tekmo!


V soboto ob 17.00 uri se bodo naši fantje ponovno potili na igrišču. Tokrat bodo igrali pred domačo publiko, ki si skupaj z ekipo močno želi prve letošnje zmage v ligi. Trener Rituper in njegovi varovanci so se med tednom dobro pripravljali na tekmo in čeprav Rogaška v očeh mnogih velja za favorita, se nam obeta trda tekma in nepopustljivost na obeh straneh. Elektra igra iz tekme v tekmo bolje in čeprav Rogaška prihaja na krilih zadnje zmage nad Grosbasketom, so naši fantje pripravljeni presenetiti in navdušiti vse prisotne v domači dvorani.

 

 

Seveda bo k še večji motivaciji pripomogla številčnejša publika in bučno navijanje, zato vabljeni vsi ljubitelji košarke v Šaleški dolini, da se nam pridružite na košarkarskem spektaklu to soboto.

 

PRIDITE IN NAVIJAJTE ZA NAŠE FANTE!!! ZMAGAJMO SKUPAJ!!! 

 

VSTOPNINA:

- 5 EUR odrasli

- 2 EUR ženske, študentje in dijaki

- mladina do 15. leta ima vstop prost

Možno bo kupiti tudi sezonsko vstopnico, ki velja za vse domače tekme Elektre Šoštanj v sezoni 2014/2015 in sicer po izjemni ceni 30 EUR!

 

Iskanje