V soboto 03.01.2015 nadaljevanje Lige Telemach - Tajfun gostuje v Šoštanju

ELE 31. december, 2014
246
V soboto 03.01.2015 nadaljevanje Lige Telemach - Tajfun gostuje v Šoštanju

V soboto se bodo nadaljevale tekme v Ligi Telemach. Po končanem prvem delu se bodo ekipe v naslednjih krogih pomerili v povratnih tekmah. V šoštanju bomo spremljali trenutno še neporaženo in vodilno ekipo lige Tajfun, Elektra pa bo lovila prvo zmago in dvig forme. Vabljeni!


Elektra je v prvih 11. krogih veliko krat bila zelo blizu zmagi, nekaj krat jim je zmaga ušla iz rok v izdihljajih tekme. Naši fantje so že pokazali, da so lahko konkurenčni, zdaj potrebujejo samo še zmago, da se samozavest dvigne na potreben nivo ter da se skromen začetek obrne v super zaključek sezone. Tekma s Tajfunom bo vse prej kot lahka naloga. Varovanci trenerja Mihevca so v odlični formi, kar je na svoji koži občutila vsaka ekipa Lige Telemach, vendar je prav Elektra pokazala, da so šentjurčani premagljivi. V povratni tekmi pokala špar je bila Elektra boljša za točko po napeti končnici tekme, tudi tokrat pa bi lahko spremljali napeto tekmo do zadnjih minut. Varovanci trenerja Kobaleta si želijo v novo leto vstopiti s povsem drugim obrazom, zato napovedujejo 200 % tekmovalnega naboja in agresiven pristop na igrišču vse od začetka prihajajoče tekme.  


Vsekakor se bo v soboto ob 19.00 uri začela tekma vredna ogleda!



Skalp Tajfuna bi vsekakor dvignil formo našim fantom, samozavest in motivacijo pa lahko pomagamo dvigniti tudi mi - navijači!


VABLJENI VSI!!! MLADI IN ODRASLI!!! PRIDETE IN NAVIJAJTE ZA NAšE FANTE!!! NAVIJAJMO IN ZMAGAJMO SKUPAJ!!!


GREMO ELEKTRA!!!

Iskanje