V SOBOTNEM SPLETNEM PRENOSU MARIBOR NOVA KBM IN ELEKTRA

ELE 13. december, 2013
175
V SOBOTNEM SPLETNEM PRENOSU MARIBOR NOVA KBM IN ELEKTRA

V soboto je na sporedu že 9. kolo Lige Telemach. Na igriščih je vse bolj izenačeno ter razburljivo in prav gotovo bo tako tudi tokrat, ko nas čakajo novi zanimivi obračuni. V spletnem prenosu si boste ob 18. uri lahko ogledali derbi spodnjega dela lestvice med Mariborom Novo KBM in Elektro.   


Mariborčani so bili v pretekli sezoni hit prvenstva, v dosedanjem delu Lige Telemach pa še niso ujeli pravega ritma. V osmih kolih so zbrali dve zmagi in bili šestkrat poraženi. Obe zmagi so zabeležili na domačem igrišču, ko so bili uspešnejši od Slovana in Zlatoroga. V dvoboj z Elektro se podajajo optimistično razpoloženi in upajo na nov uspeh na domačem parketu. še z večjim optimizmom pa sobotni obračun pričakujejo košarkarji Elektre. Po uvodnih šestih porazih so namreč zabeležili dve zaporedni zmagi, v šoštanju sta padla Rogaška in Tajfun, in tako verjamejo, da je napočil čas tudi za gostujočo zmago in nadaljevanje zmagovitega niza.
 
Zmaga v derbiju prinaša beg z repa in spogledovanje s sredino prvenstvene lestvice, zato bo obračun, ki se bo v dvorani Tabor začel ob 18. uri še toliko bolj pomemben ter vsekakor zanimiv in razburljiv.

SPLETNI PRENOS LIGE TELEMACH - MARIBOR NOVA KBM : ELEKTRA   

 

VABLJENI K OGLEDU!

Iskanje