Turnir ulične košarke Športne zveze Ljubljane

ELE 15. junij, 2016
324
Turnir ulične košarke Športne zveze Ljubljane

Sonce in prihajajoče poletje že vabita, da svoj prosti čas preživimo na prostem z žogo v rokah. Zato vas vabimo, da se nam pridružite na turnirju ulične košarke za Prvaka Slovenije 2016! Turnir ob koncu šolskega leta je nagrada vsem mladim, katerim šport in zabava pomenita ritem življenja. V juniju bodo potekali štirje kvalifikacijski turnirji, in sicer v Ljubljani, Mariboru, Celju in Postojni. V septembru pa se bodo najboljše ekipe vsake kategorije s kvalifikacijskih turnirjev pomerile med seboj na velikem finalnem turnirju. Povabi prijatelje in pridite pokazat svoje košarkarske spretnosti!
ukreplicaswatches.co.uk


Kraj in termin turnirja:

Kvalifikacijski turnir: Sobota, 18.6.2016: INTERSPAR CENTER VIČ Ljubljana, ob 10. uri, 

Kvalifikacijski turnir: Sobota, 03.9.2016: CITY PARK Ljubljana, ob 10. uri,

Finalni turnir: Sobota, 10.9.2016: KONGRESNI TRG, LJUBLJANA ob 11. uri

Kategorija in spol (moški, ženske – osem kategorij):

  • Osnovna šola 4. – 5. razred
  • Osnovna šola 6. – 7. razred srednja šola 1. – 2. letnik
  • Osnovna šola 8. – 9. razred srednja šola 3. – 4. letnik


Prijave: Obvezna prijava z izpolnjeno prijavnico tri dni pred tekmovanjem. Prijavite se na spletni strani http://www.center-vic.si/ulicna-kosarka za turnir v juniju in http://www.citypark.si/ za turnir v septembru ali pošljete skenirano prijavnico na e-naslov info@szlj.si.

Na samem prizorišču se morajo prijavljene ekipe javiti organizatorju eno uro pred začetkom turnirja. Vsaka šola ali ustanova lahko prijavi več ekip. PRIJAVNINE NI!

Nagrade: Prve tri ekipe v vsaki kategoriji prejmejo medalje. Vsi udeleženci prejmejo uradno majico tekmovanja. Vsaka ekipa prejme košarkarsko žogo, s katero se igrajo tekme.
replicakings.co.uk

Iskanje