Trener članske ekipe za sezono 2024/25

ELE 7. avgust, 2024
493
Trener članske ekipe za sezono 2024/25

Trener članov Elektre je Duško Maličevič


Pri Elektri se zavedamo novih izzivov, ki jih prinaša uvrstitev v višjo ligo. Poleg tega želimo, da priložnost za dokazovanje dobi čimveč domačega kadra, tako med igralci kot tudi med strokovnim vodstvom kluba. Zato odločitev za novega, starega, trenerja ni bila težka, soglasno je podporo v klubu dobil Duško Maličevič, s katerim smo danes tudi formalizirali naše sodelovanje s podpisom pogodbe.

Ob tem je predsednik kluba Duško Supič povedal:

"Z velikim veseljem vam sporočamo, da smo danes podpisali pogodbo z našim ćlanskim trenerjem Duškom Maličevičem. Prepričani smo, da bo s svojo vizijo, predanostjo in strokovnim znanjem pomembno prispeval k napredku našega kluba. Veselimo se uspehov, ki jih bomo dosegli skupaj. Izkoriščam to priložnost in se hkrati zahvaljujem vsem, ki na kakršen koli način podpirate klub!"

Novi trener Duško Maličevič je v spoji prvi izjavi opozoril:

"Zavedamo se, da smo novinci v 3.ligi, ki je v vseh pogledih na višjem nivoju, kot je bila 4. liga. Mislim, da bomo poleg Cedevite Olimpije najmlajša ekipa v ligi, ampak vem, da bodo na vsaki tekmi igralci dali vse od sebe in upravičili dres z grbom KK Elektra."

Članska ekipa je v širši sestavi že začela s svojimi treningi, predvsem mlajši del, ki si želi igralskega napredka. Izkušenejši del igralcev se bo delu priključil čez kakšen teden.

Gremo Elektra!

Iskanje