Superpokal PRESTAVLJEN v Tivoli

ELE 26. september, 2009
192
Superpokal PRESTAVLJEN v Tivoli

Potem ko je v noči s petka na soboto zavolja vdore vode dvignilo parket v ljubljanski dvorani šRC Ježica, so se organizatorja Košarkarska zveza Slovenije in Parklji Ljubljana ter udeleženca Superpokala, moštvi Uniona Olimpije in Elektre Esotech, dogovorili, da bo tekma Superpokala v nedeljo, 27. septembra, ob 20.00 v mali dvorani Tivoli. Cena vstopnice ...


Superpokal prestavljen v Tivoli

Potem ko je v noči s petka na soboto zavolja vdore vode dvignilo parket v ljubljanski dvorani šRC Ježica, so se organizatorja Košarkarska zveza Slovenije in Parklji Ljubljana ter udeleženca Superpokala, moštvi Uniona Olimpije in Elektre Esotech, dogovorili, da bo tekma Superpokala v nedeljo, 27. septembra, ob 20.00 v mali dvorani Tivoli. Cena vstopnice ostaja 6 evrov.

Uvod v klubsko košarkarsko sezono torej v nedeljo ob 20. uri v dvorani Tivoli!

Tekma superpokala med Union Olimpijo in Elektro Esotech bo v organizaciji KK Parkljev potekala v dvorani TIVOLI v Ljubljani v nedeljo, 27. septembra 2009, ob 20. uri. Košarkarski klub Elektra bo za vse navijače zagotovil avtobusni prevoz v Ljubljano in sicer bo odhod posebnega avtobusa:

  • ob 18. uri iz Avtobusne postaje šoštanj ter
  • ob 18.10 iz stare Avtobusne postaje Velenje

Povratek nazaj bo 15 minut po končani tekmi v Ljubljani. PRIJAVE za avtobus zbiramo na el. naslov info@kk-elektra.si

VABLJENI!


Elektra Esotech v superpokalu proti Union Olimpiji

 

Iskanje