Srečanje veteranov košarke v Šoštanju

ELE 3. junij, 2014
240
Srečanje veteranov košarke v Šoštanju

Veterani Elektre tudi letos, v nedeljo 8.6.2014, organizirajo zdaj že tradicionalno, srečanje veteranov košarke v šoštanju. Poleg domače ekipe so k sodelovanju povabili tri ekipe veteranov, Kočevje, Veterani Domžale in Luxuris Slovenija 50+. Vse ekipe imajo v svojih vrstah znane obraze, katerih košarkarske veščine smo lahko nekdaj občudovali na igriščih in tudi po televiziji.


Veterani Elektre tudi letos organiziramo, zdaj že naše tradicionalno, srečanje veteranov košarke v šoštanju. Poleg domače ekipe smo k sodelovanju povabili tri ekipe veteranov, Kočevje, Veterani Domžale in Luxuris Slovenija 50+. Vse ekipe imajo v svojih vrstah znane obraze, katerih košarkarske veščine smo lahko nekdaj občudovali na igriščih in tudi po televiziji. Kočevje in Luxuris Slovenija 50+ pa sta ekipi, ki na svetovnih in evropskih prvenstvih redno osvajata kolajne v svojih kategorijah. Tekme bodo zagotovo zanimive tako za udeležence, kot tudi za gledalce. Ekipama Kočevje in Luxuris Slovenija 50+ bodo te tekme ene zadnjih pred prihajajočim evropskim veteranskim prvenstvom, ki se začne konec meseca junija na Češkem. Želimo jih uspešno prvenstvo.

Veseli nas, da ima KS šoštanj posluh za veteranski šport, saj nam že drugo leto zapored pomaga pri organizaciji turnirja. Za razumevanje se jim zahvaljujemo.

 

Ekipe so napovedale naslednje igralce:

Luxuris Slovenija 50+: Hauptman, Vidmar, Medved, Potisk, Bratušek, Pakiž, Mikuš, Anzeljc, Kahvedzic, Erculj

Kočevje: Breznik, Vujačič, Lovše, Benčan, Lesjak, Udrih, Osterman, Mavrič, Valentinčič, Dekleva, Smole

Veterani Domžale: G.Bolhar, Zdouc, Kuruzovič, Erjavšek, Cimperman, Pajnič, šager, Urankar, Trifunovič

Veterani Elektre: Pašič, Pečovnik, Dumbuya, Rizman, Hlastec, Herlah, šajna, Vukelič, Divjak, Rotovnik, Valenčak, Brešar

 

RAZPORED TURNIRJA:

NEDELJA, 8.6.2014

športna dvorana šoštanj

12.00     Veterani Elektra: Kočevje

13.30     Luxuris Slovenija 50+ : Veterani Domžale

15.00     poraženec 1: poraženec 2

16.30     zmagovalec 1: zmagovalec 2

 

Vabljeni k ogledu tekem. 

Iskanje