ŠOLA KOŠARKE v KK Elektra

ELE 6. september, 2006
188
ŠOLA KOŠARKE v KK Elektra
Šola košarke je v KK Elektra organizirana na kar sedmih osnovnih šolah v Šaleški dolini, vsako leto pa poskušamo našo osnovno dejavnost razširiti še na katero izmed osnovnih šol, na kateri še ne poteka šola košarke. Tako bo letos prvič organizirana šola košarke na ...

Šola košarke v KK Elektra

Šola košarke je v KK Elektra organizirana na kar sedmih osnovnih šolah v Šaleški dolini, vsako leto pa poskušamo našo osnovno dejavnost razširiti še na katero izmed osnovnih šol, na kateri še ne poteka šola košarke. Tako bo letos prvič organizirana šola košarke na OŠ Miha Pintar Toledo in na OŠ Gustav Šilih.

Šola košarke predstavlja začetek v razvoju igralskega kadra. V to šolo se vključujejo osnovnošolski otroci, ki še nimajo osnovnega znanja iz te popularne in množične igre. Tu se prvič srečujejo z vsemi osnovami te igre in spoznavajo skupinsko delo. Šolo košarke obiskuje več kot 100 otrok iz Šaleške doline.

V mesecu septembru 2006 bo KK Elektra na vseh osnovnih šolah, kjer so organizirane skupine šole košarke, vpisovala nove igralce in igralce. Dodatne informacije in prijave so možne pri trenerjih posameznih skupin. 

Razpored šol košarke po osnovnih šolah Šaleške doline v sezoni 2006/07 skupaj s kontakti od trenerjev je objavljen na:

http://www.kk-elektra.si/stran.php?pid=3#SK

Iskanje