Šenčur poskrbel za deseti poraz Elektre

ELE 22. december, 2014
253
Šenčur poskrbel za deseti poraz Elektre

V soboto, 20.12.2014, so se odigrale tekme 11. kroga Lige Telemach. Zadnji krog pred povratnimi tekmami prvega dela tekmovalne sezone je postregel s kar nekaj zanimivimi obračuni.


V športni dvorani šoštanj sta se pomerili domača Elektra in ekipa iz šenčurja. Slednji so v zadnjem času v zelo dobri formi, Elektra pa na žalost domače publike še ne pozna slasti zmage. Po uvodnem vodstvu domaačih z 2:0 je gostujoča ekipa prevzela vajeti in vse do konca tekme držala korak pred gostitelji. Razpoložen je bil predvsem nekdanjiigralec Elektre Boris Jeršin, ki je iz igre zgrešil le en met in tekmo končal s 14 točkami. Po skromnem prvem polčasu Elektre (22 točk) so se domači v dugem delu bolje razigrali in bili točkovnotudi boljši,je zaostanek iz prvega dela bil previsok in gostje so se veselili nove letošnje zmage.


Elektra šoštanj : šenčur Gorenjska gradbena družba 59:70 (9:18, 12:20, 20:15, 17:17)

Strelci za Elektro: Zagorc, Malus in Brčina po 10, Bajramliæ in Hasiæ po 8, Lekiæ in Bukovič U. po 4, Horvat 3, Kosi 2


Jernej Kobale, trener Elektre šoštanj:

"Prvi polčas smo odigrali, da ne rečem kaj drugega, izredno slabo. V drugem polčasu smo zaigrali bolje, bolj samozavestno, prišli do petih točk zaostanka, vendar nam rezultata zopet ni uspelo prevesiti v našo korist. Zaslužena zmaga šenčurja."

Iskanje