Sebastjan Krašovec ni več trener članske ekipe KK Elektra

ELE 22. marec, 2013
208
Sebastjan Krašovec ni več trener članske ekipe KK Elektra

Sebastjan Krašovec, ki je mesto trenerja članske ekipe Elektre prevzel na začetku letošnje sezone, ne bo nadaljeval svojega dela do konca sezone.     


Sebastjan Krašovec se je s svojim delom v mlajših selekcijah KK Elektra v lanski sezoni izkazal za odličnega košarkarskega trenerja in dobrega poznavalca te igre. Zato mu je bila tudi ponujena priložnost s člansko ekipo.

Zadnji rezultati in prikazana igra ni zadovoljila vodstva kluba in okolja, zato se bo vodstvo kluba skušalo s trenerjem dogovoriti za sporazumno prekinitev pogodbe.

Za ohranitev prvoligaškega statusa bo potrebno vložiti še veliko truda, dvigniti samozavest igralcev in tudi doseči še kakšno zmago v Ligi za obstanek. Naslednik Sebastjana Krašovca bo znan v naslednjih dneh. Jutrišnjo tekmo v Grosupljem bo začasno vodil nekdaj odlični igralec in sedaj že izkušen dolgoletni trener v mlajših selekcijah Rajmond Rituper.

Trenerju Krašovcu se zahvaljujemo za vso opravljeno delo v  našem klubu in mu želimo obilo sreče v trenerskem poklicu v prihodnje. 

Iskanje