ŠC VELENJE osvojilo odlično 2. mesto v ŠKL, Grega Bukovič v najboljši petorki

ELE 9. maj, 2014
245
ŠC VELENJE osvojilo odlično 2. mesto v ŠKL, Grega Bukovič v najboljši petorki

Včeraj so ljubitelji košarke na Kodeljevem lahko spremljali izredno napete tekme finalnega turnirja, na katerem so se pomerile ekipe: SUAšLjubljana, šC Velenje in šC Novo mesto. Ekipe, ki so si svoje mesto v finalu zagotovile na preteklih turnirjih tekom šolskega leta, so dokazale zakaj so si zaslužile pot v Ljubljano na finalni šKL turnir. Odlično je igrala ekipa šC Velenje, ki je v celoti sestavljena iz fantov, ki svoje košarkarsko znanje pridobivajo in brusijo v KK Elektra. šC Velenje je doseglo odlično 2. mesto. Naš Grega Bukovič pa je bil uvrščen tudi v najboljšo petorko turnirja.


FINALNI TUNIR šKL V KOšARKI

športna dvorana Kodeljevo, 8.5.2014  

Včeraj so ljubitelji košarke na Kodeljevem lahko spremljali izredno napete tekme finalnega turnirja, na katerem so se pomerile ekipe: SUAšLjubljana, šC Velenje in šC Novo mesto. Ekipe, ki so si svoje mesto v finalu zagotovile na preteklih turnirjih tekom šolskega leta, so dokazale zakaj so si zaslužile pot v Ljubljano na finalni šKL turnir. 

Odlično je igrala ekipa šC Velenje, ki je v celoti sestavljena iz fantov, ki svoje košarkarsko znanje pridobivajo in brusijo v KK Elektra. šC Velenje je doseglo odlično 2. mesto. Naš Grega Bukovič pa je bil uvrščen tudi v najboljšo petorko turnirja.

Priča smo bili izjemno kakovostnim tekmam, kjer se do zadnjih minut ni vedelo, kdo bo zmagovalec. Tekme so ponudile polno preobratov in odličnih akcij.

Celotni ekipi šC Velenje in Gregi Bukoviču iskreno čestitamo za lep uspeh.  

 

Rezultati:

1. TEKMA: SUAš Ljubljana: šC Novo mesto 70:61

2. TEKMA: šC Novo mesto: šC velenje 71: 75 (22:27, 29:18, 20:30)

Strelci za Elektro: Bukovič 14, špegel 13, Kosi T. 11, Puc 8, Omladič 5, Kosi J. 17, Babajiæ 7

3. TEKMA: šC Velenje: Suaš Ljubljana 49:68

 

KONČNI VRSTNI RED:

1.      MESTO: SUAš LJUBLJANA

2.      MESTO: šC VELENJE

3.      MESTO: šC NOVO MESTO

 

ZA šC VELENJE SO NASTOPILI:

Grega Bukovič

Andraž Praunseis

Timotej Plamberger

Kaj špegel

Tadej Kosi

Vid Puc

Domen Omladič

Jan Kosi

Edvin Babajiæ

Aljaž šlutej

Aljaž Skorenšek  

 

Posnetek prireditve oz oddajo šKL si lahko ogledate naslednjo soboto (17.5.) ob 19.00 in nedeljo (18.5.) ob 9:45 na Kanalu A .   

Foto: šKL

Iskanje