Priprave članske ekipe v Poreču so v polnem zagonu

ELE 16. september, 2012
232
Priprave članske ekipe v Poreču so v polnem zagonu

Članska ekipa KK Eklektra v teh dneh gostuje v Poreču, kjer se bo na krajših pripravah na novo tekmovalno sezono v Ligi Telemach, pomerila s tremi ruskimi moštvi.


Že takoj po včerajšnjem prihodu v Poreč smo v večernem terminu preizkusili parket v športni dvorani Intersport, kjer se bomo v prihodnjih dneh pomerili na prijateljskih tekmah z močnimi nasprotniki iz Rusije.

Današnji dopoldanski trening članske ekipe se je odvijal ob morju. Po začetnem ogrevanju in raztezanju so igralci noge razmigali še s tekom ob obali, nato pa še z aktivnim in napornim treningom v fitnesu.

Popoldanski trening je potekal na igrišču za mivko in ni bil prav nič lahek. A tistemu težkemu delu, je sledil tudi sproščujoč konec ob nogometu na mivki. Malo drugačen današnji trening je bila odlična popestritev, sicer težkih priprav na prihajajočo sezono. Osebje v hotelu Talamaris v Lanterni pri Poreču je izjemno ustrežljivo. Hrana je več kot odlična in osebje se res trudi, da nam ustreže in se prikaže kot dober gostitelj. 

Jutri dopoldan bomo opravili kratek trening v fitnesu, nato pa nas zvečer ob 19.00 v športni dvorani Intersport čaka prva prijateljska tekma z ekipo Enisay. 

Iskanje