Prenovljen parket in semafor v Športni dvorani Šoštanj

ELE 8. september, 2008
196
Prenovljen parket in semafor v Športni dvorani Šoštanj
Prenovljen parket in semafor v Športni dvorani Šoštanj uradno predana namenu - Župan Občine Šoštanj Darko Menih in predsednik Športne zveze Šoštanj Nino Ošlovnik sta v petek otvorila prenovljen parket v Športni dvorani Šoštanj, ki ga po novem v sredinskem krogu krasi tudi ...

Prenovljen parket in semafor v Športni dvorani Šoštanj uradno predana namenu

Župan Občine Šoštanj Darko Menih in predsednik Športne zveze Šoštanj Nino Ošlovnik sta v petek otvorila prenovljen parket v Športni dvorani Šoštanj, ki ga po novem v sredinskem krogu krasi tudi grb Občine Šoštanj.

Župan je nato pokazal tudi precej košarkarskega znanja, zadel met na koš, kar se je nemudoma izpisalo tudi na novem sodobnem semaforju. Bistvena novost tega semaforja je, da omogoča izpis številk dresov igralcev od 00 do 99, kar košarkarjem in tudi gledalcem omogoča lažje spremljanje števila osebnih napak posameznega igralca. Za obe investiciji skupaj (prenovo parketa in nakup semaforja) je Občina Šoštanj odštela 33 tisoč evrov.

Otvoritev je sovpadla z otvoritvijo 5. memoriala Matjaža Natka, začetnika košarke v Šoštanju, ki letos praznuje 60 let organiziranega delovanja. Dvodnevni memorialni turnir so osvojili košarkarji Luke Koper pred gostitelji Elektro Esotech, ki se je tokrat prvič uradno predstavila domačim gledalcem in presenetila z dobro igro. Brane Lekič, član Elektre Esotech pa je bil izbran celo za najboljšega igralca turnirja.

Tretje mesto so nekoliko presenetljivo osvojili igralci Rudarja iz Trbovelj pred zasavskimi sosedi – Zagorjem.
Pokale najboljšim so podelili župan Občine Šoštanj Darko Menih, žena Matjaža Natka Laura, predsednik Košarkarskega kluba Elektra Darko Lihteneker in član Krajevne skupnosti Šoštanj Milan Ježovnik.

Iskanje