Premierno: oddaja Koš tudi na spletu!

ELE 15. februar, 2008
203
Premierno: oddaja Koš tudi na spletu!
Čez mesec dni, natančneje 15. marca, na Košarkarski zvezi Sloveniji načrtujemo uradno odprtje slovenske spletne košarkarske televizije Slobasket (www.slobasket.tv), na kateri vam za začetek omogočamo ogled zadnje tedenske oddaje Koš, v kateri si lahko poleg intervjuja s...

Premierno: oddaja Koš tudi na spletu!


Čez mesec dni, natančneje 15. marca, na Košarkarski zvezi Sloveniji načrtujemo uradno odprtje slovenske spletne košarkarske televizije Slobasket (www.slobasket.tv), na kateri vam za začetek omogočamo ogled zadnje tedenske oddaje Koš, v kateri si lahko poleg intervjuja s Heliosovim centrom Matejem Krušičem ogledate tudi vse o tem, kar se je konec tedna dogajalo na finalnem turnirju pokala Spar.



Košarkarska zveza Slovenije je pred kratkim začela razvijati spletno televizijo, ki si jo bo mogoče ogledati na naslovu www.slobasket.tv, za pokušino pa vam na njej omogočamo ogled zadnje oddaje Koš, oddaje o slovenski košarki, ki jo skupaj pripravljajo podjetje Livita, združenje klubov lige UPC Telemach in Košarkarska zveza Slovenije.

Ob tem vse košarkarske navdušence obveščamo, da že v testnem obdobju, ki bo trajalo do 15. marca, na naš naslov sprejemamo vse košarkarske videovsebine slovenskega izvora. V kolikor izpolnjujejo osnovne kakovostne standarde, nam jih lahko na sila preprost način pošljete prek strani spletne televizije Slobasket, in sicer s klikom na povezavo Pošljite nam video!, ki jo najdete v spodnjem delu omenjene spletne strani.

Iskanje