Predstavljamo vam podjetje Grosbasket - ekipnega opremljevalca KK Elektre

ELE 4. februar, 2015
265
Predstavljamo vam podjetje Grosbasket - ekipnega opremljevalca KK Elektre

Podjetje Grosbasket d.o.o. je slovensko podjetje s sedežem v Grosuplju, ki je specializirano za trženje košarkarske opreme in storitev. Podjetje je ustanovljeno z razlogom, da košarkarjem in košarkaricam vseh starostnih kategorij na enem mestu ponudi VSE, kar le-ta potrebuje za svoj trening, igro in razvoj. Preberi več!


"USTVARJENI ZA ZVEZDE PARKETA" - slogan, ki krasi logotip trgovine Grosbasket, več kot nazorno pove, za kakšno trgovino gre. Podjetje, ki ima poleg fizične trgovine tudi spletno trgovino, nam ponuja popolnoma vse, kar pravi košarkar potrebuje.

Vas zanimajo zadnji trendi? Želite nove košarkarske copate ali dres? Mogoče pa želite tudi v prostem času dajati pravi košarkarski vtis? Zdaj obstaja pravi odgovor na vsa ta vprašanj! Trgovina Grosbasket! Vsa košarkarska oprema, vrhunski modeli športnih copat, dresov, oblačil... Vse to in še več v svetovno znanih in priznanih znamkah kot so JORDAN, NIKE, UNDER ARMOR IN McDAVID!

 

Verjetno si se že vprašal/a, kje so naši igralci članske ekipe naročili svoje košarkarske copate? Ali pa mogoče, kje je klub natisnil svoje nove drese in nogavice s klubskim napisom? 

Košarkarski klub Elektra vam s ponosom predstavlja svojega ekipnega opremljevalca, ki s pravo in priznano kakovostjo košarkarske opreme nikoli ne razočara!

 

Seveda pa je naš opremljevalec pripravil posebne ugodnosti za naše igralce vseh starostnih kategorij, kot tudi za vse člane košarkarskega kluba Elektra!

Si član kluba in si želiš super ugodnosti v spletni trgovini Grosbasket? Si mogoče jutri namenjen v Grosuplje in boš obiskal trgovino? Piši na info@kk-elektra.si ali pa na info@grosbasket.com in si pridobi super ugodnost!

 

V Grosbasket ponudbi, ki jo lahko vidite v spletni trgovini www.grosbasket.com ali v trgovini v Grosuplju na Prešernovi cesti 82, 1290 Grosuplje boste našli bogat izbor obutve in oblačil znamk Nike, Jordan, Under Armour in McDavid. Podjetje je tudi ekipni opremljevalec znamk Nike in Under Armour.


POSTANI PRAVA ZVEZDA PARKETA!


Več informacij o samem podjetju oz. trgovini najdete na njihovi spletni strani www.grosbasket.com!


Za nove ponudbe in akcije v trgovini spremljaj njihovo facebook stran:

https://www.facebook.com/grosbasketshop

 

Grosbasket d.o.o.

Prešernovi cesti 82, 

1290 Grosuplje

Info@grosbasket.com

tel: 051/318-911

Iskanje