Predstavitev KK Elektra na OŠ Šoštanj

ELE 10. september, 2010
225
Predstavitev KK Elektra na OŠ Šoštanj

Danes, 13.9.2010, je na Oš šoštanj potekala predstavitev športnih klubov in društev, ki so člani športne zveze šoštanj. Na tem dogodku so se poleg KK Elektra predstavili še OK šoštanj Topolšica, namiznoteniški klub Spin, ženski kegljajški klub šoštanj, šahovski klub šoštanj in NK Usnjar.


Predstavitve košarke in domačega kluba se je udeležila članska ekipa KK Elektra. Preko iger, košarkarskih trikov, igre 1 na 1 so otrokom od 1. do 9. razreda Oš šoštanj predstavili košarkarsko igro. Predstavite KK Elektra je bila, tako kot tudi druge, odlično obiskana. Otroci so se navdušeno skušali naučiti kako zavrteti žogo na prstu, kako pravilno vreči na koš in kako pravilno voditi žogo. Najpogumnejši pa so oblekli dres članske ekipe in se pomerili z izbranim igralcem članske ekipe v igri 1 na 1.

Nikoli se ne ve kdo od teh otrok bo naslednja zvezda slovenske košarke ali katerega drugega športa. Morda pa se jih bo samo usmerilo v zdrav, poln športa, način življenja. In ravno zato so tovrstne predstavitve izjemno pomembne in se jih KK Elektra vedno z veseljem udeleži.

Iskanje